perjantai 20. tammikuuta 2012

Pajulahtigames -vammaisurheilua Nastolassa

Suomen Vammaisurheilu (Vau Ry) järjestää Pajulahden urheiluopistolla Nastolassa ison kansainvälisen vammaisurheilutapahtuman tänä viikonloppuna. Tapahtumassa otellaan kovatasoinen maalipalloturnaus. Lisäksi lajeja mukana ovat sokkopingis, näkövammaisjudo, istumalentopallo, voimannosto, yleisurheilu,  jne. Jos on mahdollista mennä paikalle, suosittelen ehdottomasti! Jos ei paikan päälle pääse voi seurata nettitelkusta lähetyksiä.
Niitä voit katsoa
täällä. Ja samalla kannattaa tutustua tapahtuman kotisivuihin www.pajulahtigames.fi

Tarkoitus oli laittaa teille luettavaksi tänne Netti-tv:n lähetysajat, mutta en saa niitä siirretyksi tähän. Lähetysajat löytyvät Netti-tv:n sivulta.

Maanantaina jaettiin kesälajien urheilijoille apurahat. Kattava joukko myös vammaisurheilijoista sai ison tai pienen apurahan. Riemuitsen erityisesti ystäväpariskuntamme Päivin ja Artun puolesta. Molemmat saivat ison apurahan. Arttu valmistautuu Lontoon paralympialaisiin tandempyöräilyssä ja Päivin lajina on judo. Päivin saatatte huomenna nähdä judo-ottelulähetyksissä :)Totuushan on, että vammaisurheilijan on aina paljon vaikeampaa saada itselleen ponsoreita tukemaan urheilu-uraansa, joten tiedän todella apurahasta olevan heille iso apu harjoittelun mahdollistajana. Ja on todella hienoa, että apurahoja jaettaessa myös vammaisurheilijat huomioidaan aina vain paremmin ja paremmin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti