lauantai 19. tammikuuta 2019

Alitajunta työssä - verkkokaupalle nimi

Vielä minulla ei ole tietoa pääsenkö helmikuun alussa olevaan verkkokauppakoulutukseen. Hakemuksen olen toki lähettänyt ja avustajani ottanut käsityötuotteista tuotekuvia. Minulla on hyvä tilanne siinä, että avustajani on ammattikuvaaja, joten hänen kuvauksiin uskallan luottaa.

Verkkokaupallahan tarvitsee myös olla logo ja nimi. Nimeä ollaan pohdittu monen ihmisen voimin, mutta se sopiva vielä on keksimättä. Nimi ei voi olla esim. "Heidin neuleet", Heidin kynttilät" -tyyppisiä, koska teen monenlaisia käsitöitä. Lisäksi haluaisin mukaan myös hierontalahjakortit. Toisaalta olen ymmärtänyt, että Holvissa saman tilin alla voi olla kaksikin verkkokauppaa. Tällöin hierontalahjakortit olisivat "Hierontatassu"n alla ja käsitöiden osalle pitäisi keksiä nimi.

Hierontatassullahan on oma logo, mutta jos verkkokaupan nimi olisi Hierontatassu, se ei kertoisi käsityömyynnistä mitään. Käsityöpuolelle logon suunnittelu olisi helpompaa kun nimi olisi keksittynä. Paljon erilaisia vaihtoehtoja on pyöritelty ja Facebookissa omassa profiilissani apuja kysellyt. Mitään todellista helmeä ei ole vielä löytynyt.
Hyvinvointi&käsityö
Käsi&Tassu
Heidin käsityö
Heidin desing
Kädenjälki
Heidin putiikki
Heidi Shop

Voi-voi-oi, on tämä hankalaa. Tuotevalikoimaanhan kuuluu neulevalokranssit, mehiläisvahakynttilät, mieheni tekemät puiset leikkuulaudat, hierontalahjakortit jne. Teen myös koruja, nahkatöitä, keramiikkaa...

Jos mieleesi tulee nimiehdotuksia, laita kommentteihin. Olen luvannut nimen keksijälle 45min hieronnan tai neulevalokranssin. Arvostan nimiehdotuksia suuresti :)

7 kommenttia:

 1. Hierontatassusta tulee mieleen että hierot eläimiä. Tuskin asia on niin, kehottaisin miettimään uudestaan. Nimen keksiminen voi olla vaikeaa, oletko kokeillut sinun ja miehen nimen yhdistämistä ,saako sukunimestä väännettyä jotain?

  VastaaPoista
 2. No itse asiassa yritykseni nimi on Hierontatassu, ja klassisen hieronnan ja hemmotteluhoitojen lisäksi teen myös koirahierontaa. Aikanaan hierontayrityksen nimeen haluttiin jotenkin saada mukaan tuo koirahieronta ja niin syntyi Hierontatassu.
  www.hierontatassu.com

  Reilu vuosi sitten laajensin toimialaani kattamaan myös käsityöt. Nimivaihdosta mietin silloin, mutta en keksinyt sopivaa. Verkkokaupallahan ei tarvitse olla sama nimi kuin yrityksellä. Näin olen ainakin ymmärtänyt.
  Mutta sopivan nimen keksiminen on osoittautunut haastavaksi.
  Käsityösivustoa minulla ei ole. On vain Facebookissa sivu Heidi Koivunen/käsityöt

  VastaaPoista
 3. Tykkään tuosta 'Kädenjälki'-nimestä. Jos se on liian yleinen niin voisiko olla 'Heidin kädenjälki'? 'Koivunen ja tähtönen' (valokranssit!) . Juu, en yritä enempää, lähtee heti lapasesta!

  VastaaPoista
 4. En osaa neuvoa nimen kanssa, mutta sinulle sopisi joku persoonallinen josta kävisi ilmi tuo näkö-asia joka varmasti tuo myyntiä, pelkällä tavis-nimellä hukut virtaan ��

  VastaaPoista
 5. Lihakset ja Langat. Lämpimät lihakset.

  VastaaPoista
 6. Ehdottaisin Taitavat kädet tai Heidin taitavat kädet, hierontahan on myös taitavien käsien tekemää... :) Heidin kädenjälki voisi myös hyvin pitää hieronnan sisällään.

  VastaaPoista
 7. Kiitos nimipohdinnoistanne. Tuo näkövamman esille tuominen nimessä on pohdituttanut paljon, vaikka sitä en tämän postauksen yhteydessä esille nostanutkaan. Itse en halua sokeuteni paistavan verkkokaupan nimessä. Asia erikseen kenties jos myisin selkeästi käsitöitä mistä näkövammaiset ovat kuuluja esim. harjat. En halua myöskään peitellä vammaani, joten siitä voisi olla omassa esittelyssäni maininta tms.

  VastaaPoista