Ota yhteyttä


Sähköposti
heidi.koivunen@outlook.com

Löydät minut myös Facebookista
Heidi Koivunen Voit laittaa kaveripyynnön. Toivon kuitenkin sen lisäksi laittavasi myös viestin fb:n viestilaatikkoon :) Aina on kiva tietää mitä kautta minut on löydetty.

Jos etsit sinulle sopivaa hierojaa Korsosta Tule tutustumaan Hierontatassuun
klassinen hieronta, kuumakivihieronta, lämmin suklaahieronta, intialainen päänhieronta ja koirahieronta
TERVETULOA!

Heidin käsitöiden esittely ja myynti
on Facebook-ryhmä, jossa esittelen tekemiäni käsitöitä ja ryhmässä esillä olevat tuotteet ovat pääsääntöisesti myös myynnissä.
Tervetuloa tekemään löytöjä!
Myynnissä olevia töitäni pääset katsomaan myös täältä
Postitus on mahdollinen, tällöin hintaan lisätään postituskulut.

Tandem-pilotit Sokean vantaalaisnaisen ryhmä, jossa sovitaan mm. tandem-pyöräilylenkeistä ja muista liikuntatreffeistä. Joskus ehkä kaivataan apuja valokuvien kuvailuun tai lehtiartikkeleiden lukemiseen tallenteelle. Jos sinua kiinnostaa jokin näistä liity mukaan! Ryhmässä olo ei velvoita mihinkään, mutta toki toivotaan mahdollisuuksien mukaan touhuihin osallistumista. Jos haluat lukea artikkeleita, mutta et ajaa tandemilla, (tai päinvastoin) sekin sopii. Kaikkea ei siis kaikkien tarvitse tehdä! Ja jos et halua ryhmään, mutta muutoin haluat toimintaan mukaan, laita sähköpostia. Valitettavasti suurensuurta palkkaa en pysty maksamaan, mutta aina pyrin jotenkin muistamaan apujoukkojani.

Jos nautit luonnossa liikkumisesta ja voisit lähteä kaverikseni luontoretkeilemään, ota yhteyttä sähköpostitse tai fb:n viestiboxin kautta.