Heidin myytävät käsityöt

Käsitöiden tekemisestä on tullut minulle isoin ja aikaa vievin harrastus. Töitä valmistuu yli omien tarpeen, joten osan laitan myyntiin. Facebookin profiilini kautta pääsee katsomaan ajantasaisimman myynti-valokuvakansion.
Heidi Koivunen
Jos sieltä löydät tuotteen mikä saa kiinnostuksen heräämään lähetä viesti Fb:n viestilaatikkoon tai sähköpostiiin heidi.koivunen@outlook.com
Myös postitus on mahdollinen, tällöin hintaan lisätään postikulut.

Myös tälle sivulle laitan "nostoja" myynnissä olevista itse tekemistäni käsitöistä.

Mehiläisvahakynttilät

Pyörittelen keskikokoisia mehiläisvahakynttilöitä ja myyn niitä kahden kynttilän paketeissa kuuden euron hintaan. Ostaessa kolme pakettia hinta on 15 euroa. Mehiläisvahaa on monissa eri väreissä. Minulle voi laittaa väritoivomuksia ja pyrin niitä toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan.Kynttilöiden paloaika on noin kuusi tuntia eivätkä kynttilät valuta!
Huom: Värejä on paljon lisää kuvissa olevien värien lisäksi! Kysy rohkeasti!

Neulevalokranssit
n. 100 g ohut paperilankaneulos, 25 cm kehikko 40-osan led-valosarjalla 35 € ja 30 cm ja 80-osan ledvalosarjalla 40 € Kranssien värit valkoinen hopeasomisteella, valkoinen kultasomisteella. Myös muita värejä mahdollisuus tilata. Langan saatavuuden mukaan väritoiveita toteutan.
Kransseissa käytettävät valosarjat ovat myös ulkokäyttöön, joten kranssi koristaa komeasti parveketta, kuistia tms. Täysin taivasalle paperilangan vuoksi kranssia ei kannata laittaa.

Minulta voi kysellä myös neuleita, rottinkikoreja, lasihelmikoruja sekä keramiikkatöitä. Blogiteksteistä löytyy tunnisteen käsityöt alta töiden esittelyjä. Osa niistä on myytävänä, joten kannattaa katsoa ja tehdä löytöjä itselle tai lahjaksi.

Myyntinostot
Keraaminen helmiäisen valkoinen tarjoiluastia 28 €

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti