lauantai 14. tammikuuta 2012

Lauantai-illan kuulumispostaus

Mä ootan huomista penkkitreeniä ihan kybällä!
Tosin tän viikon liikunnat on menneet aikas vituralleen selkäkipuilun vuoksi ja loppuviikosta ei vaan ole ehtinyt, mutta huomenna! No nyt illalla ois voinu treenata, mutta mun ystävä teki mulle vatsalynffa-hoidon ja sen jälkeen pitäisi viettää rauhallista eloa, jotta hoito tehoaisi paremmin. Lynfahan vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja ystäväni halusi kokeilla saisinko apua kovaan vatsaan. Hoidosta on nyt aikaa parisen tuntia eikä toistaseks ainakaan ole erityisempiä tuntemuksia. Ei tarvii edes pisulla ravata :D Luultavasti tarvitsisin useamman hoitokerran, jotta hoito oikeasti tehoaisi. Oli kuitenkin rentouttavaa ja jotain elimistössä tapahtui, sillä hoidon loppuhetkillä palelin. Palelen aina silloin kun olen onnistunut rentoutumaan tai kuonat ovat lähteneet liikkeelle.


Alaselkä oli tosiaan etenkin tiistain ja keskiviikon aika kipeä. Turhautti, sillä treenihammasta kolotti. Torstaina treffasin ystävää, jonka kanssa käytiin teellä ja lankaostoksilla. Lapsuudenkamu halus, että harputtelen hälle pinkin kaulaliinan, joten samalla käytiin ostamassa langat siihen. Ostin myös leveämmän puisen harpun, parit neulepuikot jne.


Mukavan ystävätreffauksen jälkeen vietin aika kurjat pari tuntia eräässä palverissa, josta en täällä voi avautua, vaikka mieleni tekisikin. Toteanpahan vaan, että olipahan kokemus; hävetä sai kunnolla…
Kotiin päästyä stressi laukesi aikamoisena päänsärkynä. HUOH!!!


Parin viikon päästä Porvoossa järjestetään Helsingin ja Uudenmaan Opaskoirakerhon viikonloppukurssi, missä koirakoilla on mahdollisuus treenata kaupunkiliikkumista peesareiden ohjauksella. Eli, jos vaikkapa ongelmana on, että koira ei pysähdy kunnolla suojatien eteen vaan koettaa mennä läpi pysähtymättä, hommaa treenataan, että se toimis. Tai jos koira kiertää huonosti ns. yläesteitä tms. Ja kellä nyt on mitäkin skarpattavaa. Olen toinen järjestäjistä ja aivan helisemässä. Tulee peruutuksia, jälki-ilmottautumisia, erinäisiä vaatimuksia ja toiveita. Nyt pari päivää olen säätänyt kyytien, huonejakojen ja peesarijakojen kanssa. Tänään sain ne vihdoin valmiiksi ja enää en ota yhtäkään jälki-ilmottautunutta huomioon. Peruutukset on kai huomioitava. Toivottavasti niitä ei vaan tule!
Avokilta meinas eilen palaa jo pinna kun säädin puhelimessa kerhoasioita ja torstain palverin jälkipuintia.


Ehdin eilen tekemään ”oikeita” töitäkin ja pitkästä aikaa sain tehdä kuumakivihierontahoidon, josta syntyikin ajatus kirjoittaa

 
Eilen alottelin pinkin kaulaliinan ja neuloin vähän myös mustaa kaulaliinaa, josta olikin kuva keskeneräisenä

Käsityöt rentoutti fiilistä mukavasti.
Ja oih, miltä tuntui käydä iltajaloittelulla Harmaakuonon kanssa lumipyryssä. Lumi tuntui kengän alla niin ihanan talviselta. Toivottavasti nyt saatais nauttia talvesta jonkin aikaa ilman räntäloskajäätikkäpaskaa!!!
Ja nyt illalla aiotaan saunoa ajan kanssa ja sen jälkeen syödä avokin synttäreiden kunniaksi suklaavadelmakakkua, namsk…


Ootte varmasti tekin huomanneet, että tän bloggerin kommentointi on muuttunut. Olen vielä vähän ”hukassa” eikä kommenttini välttämättä aina tule oikeisiin kohtiin, tai välillä en saa edes kommentoitua, joten toivottavasti ette menetä hermoja, jos Hepa heiluu jossain missä ei pitäis, tai jotain yhtä hauskaa…


Mun sähköposti on sanonut itsensä irti. Viestit kyllä lähtevät koneelta, mutta en saa posteja. Kävin katsomassa palvelimeltakin ja nollaa näyttää. Olen lähettänyt testausviestejä itselleni ja aamupäivästä monta viestiä Porvooseen liittyen, sekä palverikeskustelu käy postituslistalla kuumana. On siis mahdottomuus ettei minulle olis tullut päivän aikana viestin viestiä. AHDISTAA, enkä osaa asialle tehdä mitään!


Raudan ryminä on hiljentymään päin, joten kohta lauteille relaamaan, ihanaa!!!
  

2 kommenttia:

 1. Nyt hyvät treenit käyntiin, viikot vähenee... toivottavasti selkäkipu on tosissaan jo parempi.

  Toi kuumakivihieronta kuulostaa muuten aivan taivaalliselle! Ihan just mun jutulle.
  Telkkarissa näytettiin jotain yrttinyytti-hierontaa. Sekin näytti just mun jutulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Illan treeniä odotan innolla. Sitä ennen ystäväpariskunta tulee käymään. Esittelen heille kuumakivihierontaa, teen toiselle hoidon toisen katsellessa. Asia siis kiinnostaa heitä ammatillisesti.

   Nyt ainakin selkä tuntuu taas ihan normaalilta ja toivottavasti pysyy myös sellaisena, sillä liikkumaan tahtoo, tahtoo!!!

   Kuumakivihieronta on kyllä ihana rentoutushoito!

   Poista