torstai 16. helmikuuta 2012

Väriä blogiin ja Liikuntahaaste etenee


Blogini on saanut hivenen uutta ilmettä; sininen tausta vaihtui vihreään pambumetsään, otsikot sinisestä vihreään, blogien sivut uuden ja toivottavasti käytännöllisemmän paikan, lista seuraamistani blogeista myös palautui julkisuuteen ja luetuimpia tekstejä nyt näkyy kolme niin kokoajalta kuin kuukaudeltakin. Liuta tunnisteita myös sivupalkissa, jotka toivottavasti helpottavat blogin selailua.
Näistä muutosten toteuttamisesta on vastannut hyvä ystäväni, joten isot kiitokset hänelle kera halausten. Ihanaa kun on ystävä, joka auttaa. Uudistuksista on myös kiva saada palautetta, joten avatkaahan sanainen arkkunne ruusuineen ja risuineen.


Kolmasosa Liikuntahaasteen minimitavoitteesta on saavutettu; tänään kuuden kilsan lenkki (70 min) toi 20. liikuntapäivämerkinnän. Tammikuulle liikuntapäiviä kertyi kymmenen ja nyt helmikuussa mennyt 16 päivää ja kymppi kasassa, jeeee!!! Penkkitreeni ei ole toteutunut ohjelman mukaisesti, mutta uitua on tullut senkin edestä; 6 uintitreeniä = 7.5 km (6h5min). Lisäks pari lenkkiä, kerta spinningiä ja ratsastusta. Yhtenä päivänä olen ainoastaan tehnyt kaksi liikuntasuoritusta (4.2. lyhyt pakkaslenkki ja penkkitreeni). Eli 10 liikuntapäivää/11 treenikertaa. Tästä on hyvä jatkaa, helmikuuta jäljellä 13 päivää, joten sen verran aikaa saada myös paino alle 68 kilon. Takkusta on, lohduttavaa kuitenkin, että ne 69 ylitykset on nyt taas jääneet ja horjutaan siellä 68.4-68.8 kilon välillä. Tänään 68.6, joten kyllä tämä tästä. Sen on pakko, pakko!!!


Frilla-kaulahuivi ei ota onnistuakseen. Tänään sain neulotuksi ehkä n. 15 cm ennen kuin taasen työ oli niin kierukkeella ettei auttanut kuin purkaa :D Mutta, kyllä mä sen vielä saan onnistumaan!
Harpulla oleva petroolinsininen kaulaliina alkaa olla liki valmis. Siitä ei kyllä täydellistä tule, valitettavasti. Jospa ne pienet mokat onnistuis kätkemään työn sisään tai jotain :D


Arvonnan voittaneelle Sorvattarelle lähti tänään paketti postiin, joten eiköhän viimeistään maanantaina luoksesi saavu pehmoinen paketti :D
 

5 kommenttia:

 1. Upeasti liikut ja urheilet! Ja mukava tämä blogisi uusi ilme! Kerrassaan raikas sanoisin... jotenkin se adjektiivi sopii muutenkin kiinnostavaan blogiisi! :)

  VastaaPoista
 2. Vaude tätä sun uutta ilmettä!
  Joku on ihanasti ollut ahkerana! Harmi, että itse olen ollut niin shaisse kunnossa, etten voinut auttaa vaikka lupailinkin :(
  Erittäin kiva vihreä ja tosiaankin raikas.

  Hyvä että liikuntahaaste etenee, mulla ei todellakaan. Jostain pitäis saada intoa ja jaksamista...

  VastaaPoista
 3. Ihanan raikas ja keväinen blogin uusi ilme, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sorvatar
   Toivottavasti väri voitossasi ei ole ihan karmaiseva mielestäsi

   Mustikkatyttö
   Voi kiitos palautteesta ja mukavaa, jos blogi on myös teksteiltään raikas.

   Iive
   Ei hätää, vaikka et nyt pystynyt auttamaan tän blogin kanssa.
   Tärkeintä on, että toivut/tervehdyt
   Ja varmasti saat vielä tilaisuuden apurin hommiin :D

   Brego
   Kiitos, kohtahan se kevätkin sieltä tulee!

   Poista