sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Arvontaan osallistumisaika jatkoajalle - osallistua voit vielä viikon ajan!

Kuten kirjoitin arvonnan voittaja saa jotain minun itseni tekemää.
Nyt kuitenkin Harmaakuono päätti sosialisoida sohvalta langat parempaan käyttöön, joten tarvitsen työn valmiiksi saamiseksi lisäaikaa. Työ alkoi nimittäin alusta uusin langoin. Sen verran paha sotku ehti syntymään. Arvontaan voit siis osallistua vielä sunnuntai-iltaan 12.2. saakka. Ne jotka ovat jo osallistuneet, tietonne on visusti tallessa! Ja pahoittelen viivästystä!  En kuitenkaan halua antaa koiran kuolalla varustettua lankasotkuakaan.
Ja koska viivästys on tosiasia annan vielä mahdollisuuden muidenkin osallistua arvontaan.

Ohjeet tässä:
Kerro tämän postauksen kommentointiin mitä Endorfiinista voimaa –blogi on sinulle antanut
tai vaihtoehtoisesti mainitse mieleen jäänein kirjoitus (1 arpalippu)
Mainosta arvontaa omassa blogissasi ja laita minullekin tieto mistä maininnan löydän (1 arpalippu)
Esitä minulle jokin kysymys mihin haluat vastauksen (1 arpalippu)
On siis mahdollisuus saada kolme arpalippua maksimissaan!
Osallistua voi 12.2. iltaan.
Anonyymit: laittakaa nimimerkki mukaan!


Kysymyksien vastauksista teen arvonnan jälkeen oman postauksensa, ja jos jokin kysymys synnyttää kokonaisen oman tekstin, se julkaistaan erikseen.
Nyt ei muuta kuin osallistumaan ja tietoa levittämään muillekin!


Ja nyt ihan muihin juttuihin...
Tänään päätin polkaista tunnin spiningtreenin ja keskityin treenissä erityisesti keskikropan hallintaan sekä etureisien työn tekoon. Kiva oli polkea ja hikoiluttikin mukavasti. Treenin jälkeen keittelin kokonaisen luomukanan ja vietin aikaa käsityön parissa, mutta kuten edellä työ ei parhaalla tahdollakaan ehdi nyt valmiiksi, nyyh... Luomukanan keitettyäni poistin siitä luut ja nahat, pilkoin ja lisäsin vihercurrykastikkeeseen. Laitoin siihen vähän tuoretta ananasta ja hunajaa. Pari desiä täysjyväriisiä ja ruoka valmis. Oli hyvää!
Ruuan jälkeen epätoivoinen käsityön teko jatkui vaalilähetystä seuraillen. Odotetusti Niinistöstä tulee Suomen 12. presidentti. Oman ääneni annoin taiston hävinneelle Pekalle. Aika nopeasti lähetyksen haastattelut ja analysoinnit alkoivat tympimään, joten iltateen keittoon ja nyt tänne blogimailmaan paneutumista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti