perjantai 25. marraskuuta 2011

Elämänvalo -veistos myynnissä - tue opaskoiratoimintaa


Taiteilija Regina Koljonen on lahjoittanut Opaskoirayhdistyksen hyväksi myytävän Elämänvaloa –veistoksen. Opaskoirayhdistyksen kotisivuilta voi lukea veistokseen liittyvän tarinan ja katsoa miten veistos on syntynyt.
Ja jos haluat veistoksen itsellesi ja samalla tukea opaskoiratyötä mene osoitteeseen
Veistos myytävänä Huutonetissä 9.12. saakka. Lähtöhinta 100 ja 20 euron korotuksin edetään.
Tätä tietoa saa levittää eteenpäin kaikille taiteesta kiinnostuneille tahoille. Tiedon leviämisestä olemme vain iloisia, jotta mahdollisimman moni voi tutustua taideteokseen.


Vinkkailin joskus syksyllä myytävistä opaskoirakalentereista vuodelle 2012. Kalentereita on vielä saatavana hintaan 10 euroa + 2 e postituskulut per kalenteri. Kalentereista saaduilla varoilla tuetaan paikallistason opaskoiratoimintaa. Kalentereita saat alueesi yhteyshenkilöltä, jotka löydät yhdistyksen sivuilta. Niitä saat myös minulta laittamalla tilauksesi sähköpostiini, (osoite Ota yhteyttä-sivulla) Minulta tilatut kalenterit tukevat Helsingin ja Uudenmaan Opaskoirakerhon toimintaa. Vastausviestissä saat tilinumeron jonne kalenterit maksetaan ja ne postitetaan heti kun summa näkyy tilillä. Kalenteri on varsin hauska esim. joululahjaksi. Siinä kuvissa eri ikäisiä koiria, koirilla myös omat nimi- ja juhlapäivät.


   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti