perjantai 22. heinäkuuta 2011

Osallistu arvontaan! - Hepan blogin eka arvonta!

Täällä blogimailmassa on arvontojen buumi menossa. Joanna, Hiilarihirmu ja Toppapaha ovat arvontojensa voittajille luvannut jotain yllätyksellistä, joten kannattaa käydä kommentoimassa ja osallistumassa arvontaan. Valitettavasti en osaa linkittää edellä mainittuja blogeja ja niiden arvontaa koskevian postauksia, mutta varmasti löydätte ne!

Vaikka en ole saavuttanut huimia lukijamääriä tms. voisin heittää tähän arvontojen viikonloppuun myös oman arvontani.... Joten kirjoita tämän postauksen kommentointiosaan aihe, josta haluaisit minun kirjoittavan oman postauksen, ja toisen arpalipukkeen saa, jos julkistaa tämän blogin mielenkiintoisimman postauksen otsikon. Siis omasta mielestään... Lupaan käsitellä tavalla tai toisellaheitetyt aiheet, jopa siinäkin tapauksessa etten aiheesta/asiasta tiedä. Teen sitten ainakin tunnustuspostauksen :D Arvonta päättyy keskiviikkona 27. päivä, Unikeko juhlii silloin... Sanotaan nyt vaikkapa klo 21.00. Että ei muuta kuin arpaonnea kaikille! Palkinto on jotain.... pidetään yllätyksenä :D

18 kommenttia:

 1. Aihe-ehdotuksena olisi sellainen, että mikä sai sinut siirtymään "aidompaan" ruokaan, ja miksi? Ja onko se vaikuttanut jotain konkreettiesti elämässä? (tarkoitan esim. poistanut jotain oireita/allergioita tms.)

  VastaaPoista
 2. Kiitos BB hyvästä aiheesta ja tervetuloa arvontaan!

  VastaaPoista
 3. Olisi mielenkiintoista kuulla työstäsi, kuinka päädyit ammattiin jne. Olen itsekkin aloitteleva hierojayrittäjä niin kiinnostaa kuulla muiden kokemuksia :)

  VastaaPoista
 4. Mie autan: Toppahapan Jackpotin löytää tästä osoitteesta -> http://corenitimmix.blogspot.com/2011/07/toppiksen-jackpot.html . Ja Hepalle tuli toinen arpa :)

  Ja sitten Hepan arvontaan... Mua on aina kiinnostanut kvanttifysiikka, siinä etenkin kvanttikenttäteoria, jota toivoisin sun käsittelevän ja ottamaan mukaan myös kyseisen aiheen suhteen CPT-symmetriaan ja fotonin ominaissäteleilyyn. Onnistusko mitenkään tää aihe? ;) Jos tuntuu hieman hankalalta lähteä kirjoittamaan tästä mullistavasta topicista, niin olisi tosi kiva kuulla myös sun ja avokkisi rakkaustarina, jos haluat sen kanssamme jakaa (olet tainut sitä jossain postauksessa sivuta, mutta ihan omalla otsikolla vaikka "Hepa ja Hepan ritari").

  Kaikkein mielenkiintoisin sun postauksista on aivan ehdottomasti ollut Pienenpieni historiikki sokeudestani! Se teki miuhun vaikutuksen!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Sateenvarjomies ja Toppis hyvistä aiheista! Kirjottelin jo eilen Berryn antamasta aiheesta, mutta teksti julkaistaan vasta arvonnan päätyttyä!
  Ja tulen julkaisemaan kirjoitukset myös teidän aiheista. Toppis antoi kyllä vähän haastavan aiheen, mutta jos kvanttifysiikasta syntyisikin minun kynästäni jotain ihan uutta ja ennenkuulumatonta??? :D Tai olisikohan sittenkin parempi tuo rakkaustarinani??? Aika näyttää kumman valitsen. Eli, Toppiksella on nyt kaksi arpalippua ja Sateenvarjomiehellä ja Blueberryllä yksi! Ja Toppis ansaitsee kyllä erityiskiitoksen avustaan bloginsa arvonnan linkistä!

  VastaaPoista
 6. Oma lehmä ojassa tuossa auttamisessa ;) Hali!

  VastaaPoista
 7. Toppis
  Hali sinnekin, se on sangen inhimillistä, että se oma lehmä joskus on ojassa motiivina :D Olen joka tapauksessa ilonen avustasi!

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Moi Hepa,

  Uusi lukija ilmoittautuu. Blogistasi löytyy paljon mielenkiintoista juttua, jään seuraamaan *hymy*

  VastaaPoista
 10. Ninni
  Tervetuloa lukijakseni! Toivottavasti viihdyt seurassani :D

  VastaaPoista
 11. Voisit vaikka vinkata hyvistä elämäntavoista, siis niistä, mitkä olet itse hyviksi havainnut. Täällä nimittäin on painonpudotusprojekti menneillään ja kaikki neuvot on tervetulleita..
  Ja rakkaustarina on aina.. <3

  VastaaPoista
 12. Tulin vastavierailulle blogiisi ja tänne jään. :)

  Osallistun myös arvontaan. Voisit kirjoittaa postauksen tulevaisuudesta, vaikka miten olet muuttunut / millainen olet viiden (5) vuoden päästä. Saat leikkiä hieman ennustajaa. :)

  Ja ehdottomasti mielenkiintoisin otsikko on "Pienenpieni historiikkini sokeudestani". Luin tuon postauksen moneen kertaan ja en voi kuin ihmetellä, kuinka kamalia lapsetkin osaavat olla. Ihanaa, kun olet silti noin positiivinen ihminen!

  VastaaPoista
 13. Kiitos Jaunde hyvästä aiheesta... Ja onnea arvontaan!
  Ja Hiilarihirmu tervetuloa lukijaksi ja olet kahden arpalipukkeen haltija! Tuo onkin mielenkiintoinen heitto, millainen elämäntilanne viiden vuoden päästä....
  Ja valitettavasti lapsetkin osaa olla julmia :( Jostainhan se johtuu...

  VastaaPoista
 14. Voisin nyt minäkin muistaessani osallistua. :-) Haluaisin myös kuulla sinun ja avokkisi tarinan, tai enemmän avokistasi. Ja kenties siitä laitteesta, jonka avulla luet blogeja ja muita nettisivuja?

  Ja ihan samaa mieltä olen Hiilarihirmun kanssa, "Pienenpieni historiikki sokeudestani" herättää heti mielenkiinnon! Katsotaan saanko aikaiseksi lisätä linkkiä blogiin, laittelen sitten tänne jos näin tapahtuu. Nyt vaan niin monella on arvonta pystyssä, että menee ihan jo sekaisin. :-D

  VastaaPoista
 15. Minä ehdotan kirjoitusaiheeksi motivaatiota. Mistä sinä sitä saat kerättyä ja miten saat motivaatiota jos vastoinkäymisiä iskee? Itse olen joka suhteen motivaatio-ongelmainen ja siksi aihe olisi kiinnostava. Eli motivaatiosta urheiluun ja ruokavalioon jne.

  VastaaPoista
 16. Kiitos Kupariperhonen ja Inna aiheista ja osallistumisesta arvontaan!

  VastaaPoista
 17. Tää haluaa kanssa osallistua arvontaan!

  Kaikista mielenkiintoisin bloggaus on ehkäpä myös minunkin mielestäni ollut "Pienenpieni historiikki sokeudestani", sillä on mielenkiintoista lukea eri ihmisten menneisyydestä. Se luo heti läheisemmän kontaktin, vähän niin kuin tuntisi toisen vaikka ei ole koskaan tavannutkaan. Sitten on kivempi lukea niitä nykyhetken kuulumisiakin kun saa asioille vähän taustaa.

  Tulevaisuudessa taas haluaisin lukea erilaisista haasteista tai tavoista harrastaa liikuntaa kun on näkövamma. Onko sulla jotain kikkoja tms. Myös jo muiden edellä mainitsemat juttu-aiheet kiinnostavat, mutta tässä sulle uusi ;D

  Ja kolmanneksi sun arvonta on mainittu täällä:
  http://voimaahoitsulle.blogspot.com/2011/07/tyoputkessa.html

  iive :)

  VastaaPoista
 18. Iive
  Tervetuloa arvontaan mukaan
  ja tuo on aivan totta, että kirjoittaja tulee läheisemmäksi kun tietää vähän hänen historiastaan. Kyllä tää bloggaus on aika mahtavaa ja tää "blogimailma" aikas ihana!

  VastaaPoista