torstai 17. marraskuuta 2011

Kysy Hepalta kysymykset mitä Endorfiinista voimaa-blogi sinussa on herättänyt

Vielä en järjestä arvontaa
50 lukijan rajapyykki tavoittamatta
tai 500 lukukerran ylitys yksittäisessä postauksessa saavuttamatta.
Arvonta järjestetään heti jommankumman tavoitteen täytyttyä!
Sitä ennen haluan kuitenkin antaa teille lukijoille mahdollisuuden esittää kysymyksiä minulle aiheista/asioista mitkä mieltäsi on blogini myötä jäänyt askarruttamaan. Liittyi se sitten työhöni, kiinnostuksen kohteisiini, harrastuksiini, näkövammaan, kuulo-ongelmiin tai elämääni, ole rohkea ja tee kysymyksesi joko tämän postauksen kommenttiosioon tai Ota yhteyttä –sivulta löydät yhteystietoni. Kysymyksiä voit heittää parin viikon ajan. Vastailen niihin sairaslomallani omana postauksenaan.


Tänään on ollut hyvä päivä. Aamupäivällä olin joogassa ja sen jälkeen ystävän luona teellä ja rupattelemassa. Alkuillasta pari asiakasta ja nyt illalla rentoa oleskelua. Kohta on painuttava nukkumaan, sillä huomenna istun Näkövammaisten keskusliiton hallituksen ja Liittovaltuuston välisessä seminaarissa, jonka aiheena on Näkövammaisten keskusliiton strategia vuosille 2012-2016. Joogaa haluan kuitenkin ennen nukkumatin moikkailuja hehkuttaa.


Kirjoitin syyskuussa ensinmäisestä joogatunnista. Ohjaaja on vaihtunut ja nyt meillä on kolmas ja ehdottomasti paras ohjaaja. Hän kertoo sanallisesti todella hyvin liikkeet mitä kaksi aikaisempaa ohjaajaa ei tehnyt. Näillä parilla kerralla minulle on auennut monta juttua ihan uudella tavalla. Jooga jää joulutauolle 15.12. ja kevätkauden alettua tammikuussa ohjaaja taas vaihtuu. Ennen korvaleikkausta ehdin vielä kerran käymään joogassa.


Tänään tunsin oikeasti tekeväni keskivartalon lihaksilla töitä. Tiedustelimmekin parin muun kanssa missä tämä hyvä ohjaaja pitää tunteja, josko menisimme mukaan ja jättäisimme tuon näkövammaisryhmän. Mutta, katsotaan miten asiat järjestyy. Tänään opin kissan ja kobran salat :D2 kommenttia:

 1. Oi!
  Mahtavaa,että sait hyvän joogaohjaajan :). On varmasti tärkeää, että ohjaajalla on hyvä sanallinen kuvailutaito liikkeistä, tai jos se auta, niin jopa valmis näyttämään kädestä pitäen.
  Vaikka itse en kovin paljon ryhmäliikuntunneilla käy,niin olen ymmärtänyt,että muutenkin ohjaajalla on todella paljon merkitystä, saati sitten varmasti sinun kohdallasi.

  VastaaPoista
 2. Blueberry
  Torstainen joogaohjaaja oli todella hyvä ja osasi sanallisen ohjauksen loistavasti. BValitettavasti hän ei taas joulun jälkeen jatka. Ihmettelen suuresti miksi samaa ryhmää ja vieläpä erityisryhmää vetää 3-4 eri ohjaajaa. Eivät kuulemma ole koskaan keskenään tavanneet ja sopineet ohjauksista ja nämä kaksi aikaisempaa eivät juurikaan ohjanneet liikkeitä. Selittivät ne jotenkuten, mutta eivät korjanneet tarvittaessa.
  Uskon, että hyvällä ohjaajalla on merkitystä ryhmäliikuntatunneilla oli näköä tai ei. Se fiilis millä ohjaaja paneutuu asiaansa merkitsee tosi paljon, miten intensiivinen, kannustava hän on. Mun tapauksessa vielä sanallinen ohjaus nousee arvoon arvaamattomaan.

  VastaaPoista