maanantai 31. lokakuuta 2011

Miniyhteenveto lokakuulta

Ei voi muuta sanoa kuin voi plaaah ja plääh!!! Luin kuukausi sitten postaamani yhteenvedon syyskuulta ja tavotteet lokakuulle. Ollaan ihan rehellisiä ja todetaan tavotteiden jääneen aika kauas. Ei tullut yli 25 liikuntatuntia, ei yli 20 liikuntahaasteeseen laskettavaa liikuntasuoritusta, en paina alle 67.5 kg jne. Eli, pitäisikö sanoa vituralleen meni. Ei ole edes oikein mitään syytä. Alkukuusta viikko vierähti flunssaillen ja liikuntasuoritteet jäi vähiin. Kolme päivää meni messuillessa, kaksi kokoustellessa, yksi retkellä koirauimalaan, pari markkinoille... Ja liikuntasuoritteet jäi alle kymmeneen. Messuilla tosin kävelyä yms. tuli paljon kuten Tikkurilan maalaismarkkinoillakin. En vaan osaa niitä liikuntahaasteeseen laittaa, vaikka hyötyliikuntaa onkin :D

Paino oli tänään sama kuin 30.9, eli tuon 68.7 kg. Hyvä asia on se, että nousua ei ole tapahtunut ja koko kuukausi ollaan pysytty alle 69 kilossa ja tämä pieni nousu johtunee kuukautisista, jotka tänään ehdottomasti pahimmillaan.

Mutta, nyt on lokakuu taakse jäänyttä elämää eikä pidä lannistua vaan reippain mielin liikuntahaastetta jatkamaan. Marraskuun 24. päivä leikataan oikea korva, mutta aikaa on kolme ja puoli viikkoa nauttia liikunnan riemuista, joten... Täytyyhän liikuntahaasteeseen saada se 15 merkintää ennen operaatiota!!! Painotavoite on varmastikin tuo sama, eli alle 67.5 kilon olisi syytä päästä. Ja eihän leikkauksenkaan jälkeen liikunta kokonaan lopu, mutta muutama viikko menee rauhallisemmin.

Että potkikaahan mua Blogisiskot oikein kunnolla!!! Ja nyt tämä laiskimus painuu avokin viereen maate, jotta aamulla lenkkeily maistuu!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti