sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Pari koira-aiheista vinkkiä :D

Ennen vinkkauksia haluan toivottaa uuden lukijani tervetulleeksi mukaan Hepan matkaan :D Joten, mukavaa Joanna kun olet löytänyt tänne ja jäänyt paikalle!

Viime viikolla ykköseltä lähetettävä Puoli seitsemän-ohjelma seurasi miten Kaisa Penttilän elämä muuttui Sepi-nimisen opaskoiran myötä. Tiistain pätkässä Kaisa liikenteessä ja keskiviikkona studiossa Sepin kanssa haastateltavina.

Ti 25.10: http://areena.yle.fi/video/1319559699854

ja ke 26.10: http://areena.yle.fi/video/1319646393130

Ja te joita kiinnostaa koirien terveydenhuoltoon liittyvät asiat, vinkkaan tulevana tiistaina järjestettävästä tapahtumasta. Helsingin ja Uudenmaan Opaskoirakerho järjestää eläinlääkäri-illan, joka nettiradioidaan. Eläinlääkärit Merja Dahlbom ja Lena Lind vastaavat kysymyksiin. Olen ennakkoon saanut kysymyksiä lääkäreille lähetettäväksi ja tämän lisäksi paikalla olevilla on mahdollisuus esittää lisäkysymyksiä. Eli, jos kiinnostaa tapahtuma alkaa tiistaina 1.11. klo 17.00 ja nettiradiointilinkki on tässä http://pro.nkl.fi:8000/iiris.mp3.m3u Ei muuta kuin mielenkiintoisia kuunteluhetkiä.

Ja lopuksi läppärin kuulumiset: kiintolevy paskana!!! Tilattu perjantaina uusi vakuutuksen kautta ja ystäväni arveli onnistuvansa pelastamaan - ainakin osan koneen syövereissä olevasta materiaalista. Tärkeinmät mulle olisi ehdottomasti äänikuvat, luentomuistiinpanot, valokuvista onkin onneksi varmuuskopiointi!!! Uus kiintolevy saapunee tiistaina, jonka jälkeen käyttöjärjestelmän asennus ja tuo vanhan kiintolevyn materiaalin pelastusyritys!Tällä rouskulla pärjäilen joten kuten, mutta te joilla on tuo turvallisuustarkistus en pysty kommentoimaan. Näinä päivinä olen lukenut blogeja tosi vähän, koska tämä rousku on hitaista hitain, joten lukufiilikset ehtii mennä ohi moneen kertaan odotellessa sivun latautumista, mutta kunhan taas läppäri kotiutuu aktivoidun kommentoimaan ja lukemaan taas.

2 kommenttia:

  1. Hepa!
    kiitos kovasti noista linkeistä, kuulin noista jutuista jo aikaisemmin,mutta en saanut linkkejä käsiini mistään,oli mukavaa katsottavaa!

    voi ei!!Toivottavasti tietokoneeltasi saadaan pelasttua tärkeimmät! pideän peukkuja!

    VastaaPoista
  2. Bb, kiva jos linkkivinkeistä oli iloa. Ja täällä ollaan ihan jännityksessä miten tietokoneen matskun käy. Olen päättänyt jo hankkia ulkoisen kovalevyn. Ei molemmat voi hajota yhtä aikaa, eihän???

    VastaaPoista