keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Tietokonehelvetti

Nyt on piru merrassa ja Hepa kauhun/itkun partaalla!

Mun läppäri otti ja levis! Siirsin tänään tietokoneelle ison kasan äänitemateriaalia luentomuistiinpanoista, matka- ja lomaäänikuviin. Ja kone jumahti hetken kuluttua ja nyt windows ei jaksa käynnistyä. Vien koneen huomenna ystävälleni, joka ymmärtää niiden päälle. Ja enhän tietenkään ehtinyt varmuuskopioida mitään sinne tänään siirtämistä äänitiedostoista, joten nyt kyllä ahistaa pahemman kerran. Ja on siellä paljon muutakin missä varmuuskopiointia ei ole tehty, joten vitutus on suuri, jos kaikki matsku on nyt menetetty. Pitäkää peukkuja ettei niin huonosti asiat kuitenkaan olisi.

Otinpa sitten tämän vanhan rouskun käyttöön, jossa vanha ruudunlukuohjelma, joka ei toimi kunnolla monessakaan ohjelmassa. Saa nähdä saanko tämän tekstin edes postattua, tai onnistuuko kommentoiminen blogeihinne olleskaan. Ei ainakaan blogeihin missä on turvallisuustarkistus käytössä. Jos olen kadoksissa johtuu näistä koneongelmista. Saa nähdä miten pitkäaikainen tilanne on.

Voin sanoa rehellisesti, että nyt vituttaa, niin addiktoitunut olen tähän virtuaalimailmaan!!! Noh, onneksi on kone, joka toimii jollain tavalla, että ei ihan pimentoon joudu. Ja kaikkein eniten ahdistaa mitä kaikkea menetän tuon läppärin leviämisen myötä. Ystäväni rohkaisi minua, että käynnistysajureiden uudelleen asennus saattaa riittää, tai Windowsin asennus, ellei kovalevy ole sitten poksahtanut. Nyt täytyykin pakata kone tohtorointia varten. Sitä ennen kuitenkin testaus toimiiko Blogger ie6 ja jaws6.0, kun toisessa on Jaws10 ja Mozillan joku versio, jossa tuo lisäpalikka noita turvallisuustarkistuksia varten... Ie8 käytän tosin kaikkialla muualla, koska siihen olen niin tottunut. Mutta, nyt tämä epätoivoinen posti postaukseen...

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti ongelma selviää :( Mikään ei ole raivostuttavampaa kuin koneet. Ne ei koskaan toimi niinkuin pitäisi.

    VastaaPoista
  2. Perhonen, joo, koneet on niin kivoja silloin kun ne toimii :) Mutta hajotessaan aiheuttaa kyllä hitokseen harmia.

    VastaaPoista