perjantai 1. helmikuuta 2013

Hävittyjen taisteluiden päivä

Huoh, takkuan avokille tulevan kaulurin kanssa :(
Olen päässyt levennyksiin ja levennykseen tulee aina reikä. Ongelmalliseksi asian tekee vasen kätisyyteni ja oikean silmukan kiepautus. Ilmeisesti kiepautus aiheuttaa sen etten saa kierrettyä nurjaa levennystä riittävästi ja neulokseen jää reikä. ÄRSYTTÄÄ ja TURHAUTTAA!!! Haluan saada työn valmiiksi, mutta ei Aa:n kanssa onnistuttu ongelmaa ratkaisemaan, huoh! Sunnuntaina miitataan Silmukkasiskojen kanssa, joten tämä ongelmatapaus saapuu paikalle ja toivoo jonkun Siskoista keksivän miten pääsen eteenpäin. Oli muuten jo aika likellä etten purkanut koko työtä. Ajattelin jo, että ehkä mun pitäs vaan pysyä suorissa töissä mihin ei tule mitään leveyden muutoksia kun kerran olen näin aasi. Noh, ehkä mä vielä vedän henkeä ja lasken kymmeneen. Ja ehkä mä vielä löydän vasurin, jolle ohjaaminen/neuvonta on mulle vähän helpompaa.

Suunnittelin alottavani joustinneulebonchoa, mutta siinäkin on levennykset, taisi olla oikealla silmukalla, joten nyt vähän arveluttaa kannattaako aloittaa vai unohtaa koko juttu. Eli, käsityörintamalla just nyt ei mee kovinkaan kaksisesti.

Kun neulomisista ei tullut mitään siirryin toiseen taistoon. Latasin puhelimeeni Gps-paikannin/kartta-ohjelman, joka on ymmärtääkseni kehitelty näkövammaisia ajatellen, ja joka toimii myös Nokian ja näppäinpuhelimissa. Ohjelma on sellainen mikä ratkaisisi meidän ongelman lumikenkäilyssä jäällä. Siinä nimittäin voi tallentaa lähtöpaikan sijainnin ja palatessa ohjelma opastaa oikeaan paikkaan ilmaisemalla matkan määränpäähän ja suunnan kellotaulun mukaan. Sain ohjelman lopulta puhelimeeni ensin soitettua pienen apua pyytelevän puhelun. Ohjelman valikoita pääsin selailemaan ja vaikutti mielenkiintoiselta, tahdon testaamaan. Ongelmaksi kuitenkin muodostui etten saanut sovellusta gps-yhteyteen. Syytä en löytänyt mistään. Kokeilin Kartat-palveluakin ja siellä Gps toimi moitteetta. Odotan innolla, että tuo gps-yhteysongelma ratkeaisi ja ohjelma alkaisi vörkkimään. Tänään en jaksa enään taistella, mutta jospa huomenna ennen lumikenkäilemään lähtöä.

Tämän tietokoneenkin kanssa on ollut taistelua, sillä jämähtelee jumiin ja ei auta kuin pakkosammutus ja sitten uudelleen käynnistys. Ehkä tämä on leviämässä :( Mutta joo, ehkä tälle päivää ei enempiä taistoja enään tule ja huomenna taas selviän voittajana niistä taistoista mihin ryhdyn, vaikka tänään takkiin on tullutkin :D

3 kommenttia:

 1. Voih kun voisinkin auttaa sua tuossa neulomisessa, mutta itsekin olen oikeakätinen :(
  Mutta jospa joku silmukkasiskoista pystyis auttamaan.

  VastaaPoista
 2. Joskus vaan tökkii kaikki. Minulla on kesto-ongelma nettiyhteyden kanssa. Se pätkii pahimmillaan jopa 10 kertaa päivässä. Vika lienee modeemissani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iive
   Toivotaan, että ongelma ratkee huomenna. Nyt olis vaan niin hyvää aikaa neuloosille, mut ei vaan luonto anna periks tehdä jotain missä ei tarvii osata leventää tai kaventaa...

   Liiolii
   Niinhän se on, joskus vaan tökkii kaikki ja mikään ei onnistu. Onneksi se on yleensä ohimenevää. Toivottavasti sun nettiongelma myös ratkee pian.

   Poista