tiistai 29. huhtikuuta 2014

Reippailua keväästä nauttien

- 2 h 5 min/9.5 km (keskivauhti 4.5 km/h)
- 2 h 24 min/12.98 km (5.4 km/h)
Ennen pääsiäistä takuttiin Oton kanssa pahemman kerran. Liian pienien valjaiden vuoksi kulku ei maistunut. Nyt kun koriosa valjaista on vaihdettu ja poika mahtuu valjaissaan kulkemaan pitkin vetävin askelin vauhti on löytynyt. Ja siitä minä ja ystäväni nautitaan :)
Eilen reippailimme täällä kotinurkillani tuon 9.5 kilsan lenkin. Oton vauhti jonkin verran vaihteli, mutta pääosin poika kulki reippaasti meidän ystävän kanssa parantaessa mailmaa.

Ensiksi suuntasimme kulkumme eräälle ulkoilualueelle, joka löydettiin kevättalvella iltapimeällä. Tuolloin jouduimme kääntymään takaisin, koska reitti oli superhyper jäinen. Nyt päästiin kiertämään lenkki, joka oli maksimissaan kolme kilometriä, mutta reitillä oli muutama napakka ylämäki. Mukava oli kävellä hiekkatietä pitkin.
Ulkoilualueella kävellessämme ihmettelimme missä kaikki ihmiset ovat. Kulkioita oli todella vähän ja kevätilta upeimmillaan. Matkaa jatkoimme asfalttiteitä pitkin. Innostuipa Otto edessä kulkevasta pennusta niin paljon, että alkoi uikuttamaan sen perään. Mieli teki varmaankin leikkimään kun pentu pomppi kutsuvasti luokseen :D

Otto pysähtyi pääsääntöisesti suojateiden eteen hienosti :)

Loppumatkasta Oton kääntäessä päätään joku ulkomaan elävä miekkonen tarttui koiraa molemmista korvista. Ystävän kivahdus "ÄLÄ KOSKE KOIRAAN", oli paljon puhuva ja jatkoimme matkaa. Mitähän tuon ohikulkijan päässä mahtoi liikkua? Mutta, mun rakas opaskoira kulki lenkin pääosin reippain ihanin askelin, siitä olin onnellinen.

Tälle iltaa olin sopinut toiset lenkkitreffit Vuosaareen, jossa kiersimme Vartiolahden reiteillä. Paljon oli juteltavaa tämänkin ihanan ystävän kanssa. Otto kulki vielä eilistäkin reippaammin ja toisekseen reitillä ei montaakaan pysähdystä tullut suojateiden yms. takia, joten päästiin kulkemaan, yes! Välillä tosin Otto hidasti toiveikkaana "joskos pääsisin nuuskuttelemaan uusia hajuja". No kyllähän noita nuuskutteluhetkiäkin jokunen lenkille mahtui. Mikä oli ilahduttavaa poika hidastettuaan vauhtia lähti pienin komennuksin ja hihnasta nypytyksin taas jatkamaan reippaasti. Kyllä mä niin rakastan (ei varmaankaan ole vielä tullut selväksi :D:D ) reipasta kävelyvauhtia :D

Ottohan on jonkin verran kiinnostunut linnuista. Silloin kun työt ei oikein maistu pää pyörii lintuja katsellen. Nytkin reippaasta kulusta huolimatta hanhet kiinnostivat.

Tänään sää ei ollut niin upea kuin eilen. Saatiinpa parit pienet vesikuurotkin. Ja meren rannassahan tuulee aina - ja tänään kylmästi. Alkuun pelkäsin, että olen pukeutunut liian kevyesti, mutta reippaalla tahdilla pukeutuminen osuikin aikas kohdalleen.

Olen onnellinen
Ihanaa kun saan olla Maria ja Laura teidän ystävänne :D Annatte niin paljon iloa ja upeita hetkiä yhdessä kulkiessamme :) Olen saanut viettää ihanat iltalenkit teidän molempien kanssa. Mennäänhän pian uudelleen?
Olen onnellinen
Rakas opaskoirani Otto kulkee taas reippain askelin. Nyt voin nauttia vauhdikkaasta etenemisestä iloisin mielin.

Kesäkuun 7. päivä lähestyy, Kesäyön marssille ilmottauduttu ja osallistumismaksu maksettu - 40 km kävelyä kesäillassa/yössä on luvassa, yes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti