keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Vesijuoksu

Päivän liikunta-annos tuli tänään uima-altaassa. Olin kaverin kanssa vesijuoksemassa, tai kävelyä kai se lähinnä on, ainakin mitä vauhtiin tulee. Mun kärsivällisyys ja maltti tahto olla koetuksella. Uimalla kun pääsis paljon kovempaa. Koetin keskittyä pitämään navan selkärangassa ja yläkropan suorassa, että en menisi liiaksi etukenoon. Ja vaikka musta tuntui etenemisvauhti aika verkkaiselta ohittelimme useampia juoksioita altaassa. Ja alkoipa tuntumaan etureiden yläosissa ja sisäreisissä, joten eipä homma hukkaan mennyt. Aika meni vauhdilla, hämmästyin kun kuulin meidän taivaltaneen 50 min.

Vesijuoksun jälkeen päätettiin vielä pyrähtää uimaan. Se jäi kuitenkin liian lyhyeksi, sillä samalla radalla oli hitaampia uimareita ja joutui odottelemaan jatkuvasti sopivaa hetkeä edetä altaan välin verran. Tyydyin 250 metriin vaihtaen maisemaa lämpimään porealtaaseen venyttelemään. Lihashuollon tärkeydestä ei koskaan puhuta liikaa. Tekipäs nimittäin aikas hyvää venyttelyt etenkin alaraajoissa. Rentoutuminen jatkui vielä höyrysaunassa ja uimahallin kahviossa teemukillisen ääressä. Loppupäivän onkin taas ollut hyvä olo niin fyysisesti kuin henkisestikin. Nyt juotuna mukillinen kamomilla-teetä, joten seuraavaksi suuntia kohden pehkua :D Tämän treenikärpäsen purtua on myös nukkumaanmenoaika aikastunut ja unen laatu parantunut.

1 kommentti:

  1. Mä tykkään vesijuoksusta. Tosin en saa siinä käsiä tarpeeksi tehokkaasti mukaan, lilluvat vaan tyhjän panttina vierellä. :o Jotkut menee siinä vesijuoksualtaassa kyllä toooosi hitaasti. Joillakin on vesijuoksuvyö kainaloissa ja etenevät oikeastaan uiden. Hmm...

    VastaaPoista