tiistai 27. maaliskuuta 2012

"Tuhlaajatytön" shoppailut Kanarialta

"tuhlaajatyttö" esittelee tässä (200. muuten, huih!)  postauksessaan Kanarialla tekemiään ostoksiaan :DShoppailtua tuli aika paljon, paljon enemmän mitä etukäteen ajattelin. Tähän alkuun haluan kuitenkin toivottaa uuden lukijan Marian tervetulleeksi lukijoideni joukkoon.


Pakko myöntää, että minusta on mukavaa ostaa matkoilta vaatteita ja erilaisia paikallisia juttuja. Ja monesti vielä tuotteet ovat huomattavasti edullisempia mitä täällä kotomaassa. Esim. nämä nahkasaappaat maksoivat 30 €
Kanarialla oli nyt talvisaappaiden alennusmyynnit meneillään ja nahkasaapikkaita olisi saanut todella edulliseen hintaan. Joku tolkku kuitenkin shoppaamisessakin pitää olla :D

Olen aikalailla hurahtanut tunikoihin (eivät kai enään taas niin muodissakaan, mutta en ole kovin muotitietoinenkaan) ja vaatekaapistani niitä löytyykin aikas monta, ja ostin taas pari uutta :D






 Löysin myös mekon. Kaapistani löytyy aika vähän ruskeaa, punaruskeaa, mutta nyt tiilen värinen mekko asustaa siellä. Helmassa kivoja reikäkuvioita :D
Tykkään myös mekon kaula-aukon edustasta.

Tunikoiden ja mekon hinnat olivat 20 € molemmin puolin.

Vaate- ja kenkäshoppailut tehtiin ostoskeskus Atlanticossa, joka löytyi myös Azoreilta. Ja mun vaateshoppailut kaikki yhdestä ja samasta kaupasta, jonka nimeä en valitettavasti enään muista. Alla olevassa kuvassa villatakki on sieltä ja palmupaita puolestaan urheilukauppa
Decathlonista, josta tuli ostettua paljon muutakin.


Urheilukaupasta löytyi uusi uikkari parilla kympillä ja rempaisinpa vielä ostamalla pikinit! Olen aika järkyttynyt tuosta, mutta tunnustan kävelleeni tällä ruholla hiekkadyyneillä meren rannalla ja käyneeni isäntämme asuinalueen uima-altaalla. Tuhti tyttö, mutta... Mähän pienenen tästä, ja pikinien yläosat maksoi tyyliin alle kympin :D 


Mulla on aina uikkarit olleet mustia tai tummansinisiä, joten uutta ilmettä. Tuo mikrokuitupyyhe maksoi muistaakseni jotain kuuden euron tietämillä. Uimalasit oli 17 €. Nyt on siis hyvä jatkaa uintiharrastusta kun nää naisten vaivat taas saadaan ohitettua.


Ja mukaan tarttui vielä pari juoksu/treenipaitaa, juoksusukkia ja jumppahousut
Kyllä nyt kelpaa lenkkeillä keväästä nauttien :D

Seitsemällä eurolla joogatossut
(ite käytän varmaankin enempi kahvakuulaan ja muuhun jumppaamiseen)


Tuolla Decathlonissameni monta tuntia ja jokaiselle kertyi aika paljon ostoksia. Ihminen taitaa tulla joskus vähän hassuksi saadessaan edullisin hinnoin shoppailtua. Noh, eipähän tarvitse aikoihin taas täällä kotomaassa shoppailla :) 
Lomastamme keskiviikko sujahti oikeastaan kokonaan shoppailujen merkeissä.


Decathlonista siirryimme Atlanticoon, jossa pidettiin kahvittelutauko syöden tapaksia: mm. mustekalaa, tomaattia, perunaa, anjovista... Tapakset olivat valmistettu hyvistä raaka-aineista ja ostoskeskusravintola/kahvila nautti tyytyväisistä asiakkaista. Sain myös haudutettavaa vihreää teetä, nam.


Perjantaina ajelimme Puerto de Moganiin "Kanarian Venetsia", jossa oli isot markkinat. Valitettavasti kamera jäi kotiin. Paikka oli ilmeisen tyylikäs, siisti kanavineen. Markkinapäivänä ei ainakaan paikka tuntunut kalastajakylämäiseltä, turisteja ja markkinakojuja liikaa :D Ehkä myös itse markkinat oli vähän pettymys. Liian paljon naapurimantereen pakkomyyjiä, jotka olivat välillä todella agressiivisia, jopa pelottaviakin. Siinä ostohalut kyllä hiipuu.


Löysin korvikset. Kaulakoru löytyi lauantain hiekkadyyneille kävelyreitin varrelta.


Markkinoilta ostinmyös hajustepalloja. Niitä oli eri tuoksuilla: sitruuna, kookos, ananas, lime, ananas, mango, mansikka, mustikka, vanilia,  laventeli jne. Hajusteet ovat tuoksun lähteen muotoisia :D Niitä voi laittaa esim. vaatekomeroon. Sunnuntaina siivosimme varaston, jossa säilytämme treenivaatteita ja varusteita. Siivouksen jälkeen laitoin sitrustuoksun sinne ilmaa raikastamaan. Rakastan sitrustuoksua, joten niitä tuli aika monta valittua. Laventelista, kookoksesta, vaniliasta en erityisemmin pitänyt. Onneksi ostaessa pystyi valitsemaan mitä tuoksuja ottaa.
Kuvassa myös urheilukaupasta ostetut vähähiilariset ns. laihdutussuklaat (en ole maistanut, vielä) ja lempihajuveteni, jonka löysin yli 10 euroa edullisemmin Plas Palmasin kentältä. Siellä oli muuten aivan ihana herkkukauppa :D Sieltä olisi voinut tuoda kaiken, mutta vararikkohan siitä olisi seurannut.
"Tyydyin" siis kuvassa oleviin
vihreä mojo-kastike (sisältää mm. avocadoa ja vihreää chiliä). punainen Mojo-kastike (sisältää mm. paprikaa, punaista chiliä ja valkosipulia). Suklaapäällysteisiä manteleita, oliviiviöljykannu, appelsiinimarmeladi ja  tomaattimarmeladi.


Tässä vielä marmeladeista lähikuva

 
Tuo tomaattimarmeladi on tarkoitettu suolaisiin ruokiin käytettäväksi.


Paikallisesta ruokakaupasta ostimme vielä nämä
Paahdetut ja suolatut auringonkukan siemenet 1€ rasia, suklaalla päällystettyjä maapähkinöitä myös euron pussi sekä anispussi.
Kuvassa ei ole Manzeco-juusto eikä ilmakuivattukinkku.  Lentokentältä ostin yhden punaviinin, appelsiiniliköörin ja paikallista hunajarommia. 


Tätä postausta tehdessäni mulla alkaa olemaan shoppailuähky!
Ja olen aika järkyttynyt ostosten määrästä...
Maineeni sen kun kasvaa :D

4 kommenttia:

  1. Ohohoh :O Oletpas sinä innostunut shoppailemaan paljon :D
    Mutta hienoja ovat kyllä vaatteetkin! Erityisesti pidän noista tunikoista, ja myös nuo joogakengät ovat kivannäköiset:)
    Teillä oli varmasti hauska matka! Odotan mielenkiinnolla postausta lomariennoista :)

    VastaaPoista
  2. Ihania ostoksia. Tarpeellisia, mukavia ja himpun verran luksusta mukana. Herättää vain kysymyksen: miten ihmeessä nämä kaikki mahtuivat matkalaukkuusi. Itsellä aina ongelma punnituksessa, lentokentällä lentää roskiin shampoot, hoitoaineet, pyyheliinojakin...

    VastaaPoista
  3. Moi! Kivan näköisiä vaatteita. Minäkin tykkään tunikoista, vaikka tosiaan taitavat jo olla muodista poissa. Tosin en ole saanut heitettyä pois niitä Frendien 90-luvulla inspiroimia farkkuhaalareitakaan, joten... :D Miten sinulla muuten tuo vaatteiden ostamisprosessi sujuu? Onko joku mukana kertomassa, miltä vaate näyttää vai ostatko vaatteita ihan yksinkin shoppaillessasi? Millä perusteella valitset, minkä värisen otat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. BB
      Kyllä se lomahurvittelupostauskin vielä tulee...

      Sari
      Kieltämättä oli aika haasteellista saada kaikki mahtumaan. Avokkikin kun teki hyviä löytöjä kaupoista mm. kevättakki. Sit tuotiin isäntämme tavaroita jonkin verran, joten eipä tyhjiä kiloja juuri jäänyt. En tiedä miten minimiin mun täytyy saada Lontoon matkalle otetuksi kotoa tavaraa. Luulen haluavani shopata sielläkin :D No se on syksyn murheita se.

      J.B
      En oikeastaan käy yksin shoppailemassa. Mulla on mukana avustajani tai jokin ystävistäni. Olen aika hyvin oppinut tuntemaan käsin ne mallit mitkä mulle sopii. Mä en voi esim. käyttää sellasia suoria tunikoita, on kuin säkin pukisin ylleni. Rintamuksessa täytyy olla tietybnlainen leikkaus :D

      Kun olen ostoksilla tutkin käsin vaaterekin tarjontaa ja ne mitkä miellyttävät minua avustajani tai ystäväni kuvailee ja esittelee tarkemmin. Mulle on todella tärkeää, että vaate tuntuu miellyttävältä käteen. Väreissä on jonkin verran pakko luottaa muiden sanomisiin, mikä sopii ja mikä ei. Ja koska olen lapsena vähän nähnyt, itsellänikin on käsitys väreistä ja omat suosikkit ovat syntyneet.

      Mun mielestä pukeutumisessa kaikkein tärkeintä on, että viihtyy vaatteessaan. Jos se ei ole viimeisintä muotia, voivoi... En hätkähdä. Niissä ollaan missä on oikeasti hyvä olla.

      Poista