maanantai 12. maaliskuuta 2012

Ei tassut rapise, ei koira huokaa

Ei korviin kantaudu Harmaakuonon huokailuja, ei tassujen rapsetta lattiaan
On kovin hiljaista. Selvästikin herra ei ole täällä.
Ja se jos mikä tuntuu kovin oudolta. Aika-ajoin "kuulee" tassutusta ja melkein käsi ojentuu taputtamaan... Niin, eihän koira olekkaan kotona.
Taidanpa siis olla hivenen hassu :D

Olo on vähän orpo ja joka kerta kun Harmaakuono ei ole kotona, se tuntuu yhtä oudolta, ja siihen ei näemmä koskaan totu.

Päivä on kulunut siis matkavalmistelujen merkeissä. Vierassängyllä rotkottaa laukkumme avoinna. Aamulla viimeset pakkaukset ja matkaan :D

Avokki ehti tänään tekemään vielä parin tunnin kuntosalitreenin mun viedessä Harmaakuonoa hoitoon. Mun liikunnat tältä viikonlopulta ei kehuja saa. Perjantaina tunnin lenkki. Eilinen jotenkin vaan meni hohhaillessa kotosalla ja käydessä moikkaamassa kaveripariskuntaa.

Ollaan kuitenkin lomatunnelmassa. Avokki on laulellut "mua kutsuu Kanarian hiekkadyynit" "kohta saa sangriaa"...
Ja kyllä itestäkin on ihanaa lähteä lämpöseen ja aurinkoon.

Varmaan huomasittekin, sähläsin täällä. Taisin olla niin lomatunnelmassa, että onnistuin Azorit-postausten vikan osan päivittämään maaliskuulle 2012. Muokkasin tekstien tunnisteita ja kappas yht'äkkiä "Azorit osa 4" nökötti maaliskuun ppostauksissa. No enhän tietenkään osannut palauttaa tekstiä oikealle paikalleen. Lohdullista, kaverinikin joutui hetken etsimään mistä se tapahtuu... Mutta siis älkää hämmästykö, jos täältä löytyykin yht'äkkiä jotain vanhaa tai muuten omituista tyyliin fontit, värit sekaisin. Minä voin onnistua tekemään näemmä mitä vaan :D

Tarkoitukseni oli kirjoittaa pari postausta loman ajalle, jotka olisin laittanut julkaisuun eri päiville, mutta enhän ole saanut mitään kirjotetuksi. Johan tästäkin huomaa millaista lörpöttelyä tämä nyt on.
Mutta, jos mun nauttiessa auringossa mieleen tulee kysymyksiä mihin kaipaat multa vastauksia tai idea aiheesta mistä voisin kirjoittaa, niin paiskaa kommentilla tai viestillä Ota yhteyttä -sivun kautta.
Kaipaan aiheita mistä kirjoittaa.

Nyt kaipaan myös nukkumasan hellää kosketusta, joten eiköhän ole aika sulkea silmät tältä illalta. Aamulla vielä loput pakkaamiset ja sitten lomalle!

Ihanaa, keväistä viikkoa kaikille lukijoilleni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti