keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Kanarian auringosta Suomen kevääseen

Sohjo vain rahisi jalkojen alla noustessani kotimäkeä aamuviiden aikaan. Ei enään ollut tietoakaan Kanarian lämmöstä kuin muistona vain. Onneksi päivemmällä aurinko paistoi ja tuntui keväiseltä. Hakiessani Harmaakuonoa hoidosta lintukonsertto muistutti tulevasta kesästä ja nyt varhaiskeväästä. Kyllähän nyt on jo kevät! Rakastan kevättä, vaikka en tuota loskaa, liukkautta, kuraa. Rakastan kevään tuoksuja, auringon valoa ja lämpöä, lintujen konsertteja, ja ennen kaikkea sitä tunnetta minkä kevät minussa herättää; piristyn, elän, nautin...

Pesimme eilen pari koneellista pyykkiä ja kuivatimme ne ulkona. Alakerrasta kodinhoitohuoneesta leijaileekin ihanat tuoksut; raikkaiden puhtaiden vaatteiden. Kevät on saapunut! Ehkä Suomeen paluu ei sittenkään tunnu niin kurjalta kuin sohjossa aamuviideltä kahlatessani tuntui.

Takana on rentouttava lomaviikko ystävämme luona. Kirjoittelen myöhemmin tarkemman "matkaraportin" kuvien kera. Nyt olen liian väsynyt moiseen. Loman aikana saimme "jopa" kaksi liikuntapäivää Liikuntahaasteeseen. Toisen kävellessämme kraaterin pohjalle ja takaisin ja toisen hiekkadyynireissulta. Shoppailukävelyitä tms. ei lasketa :D Lomalla söimme hyvää grilliruokaa: mm. tonnikalapihvejä, kasviksia, täytettyjä munakoisoja. Ulkona söimme yhden lounaan ja yhden illallisen ja muutaman kerran kahvittelimme kahviloissa.

Reissulla tuli otetuksi aika vähän valokuvia Azoreiden reissuun verrattuna. Mutta kuviin palataan kun saan kuvailut niihin. Lisäksi ajattelin esitellä vähän shoppailujani. Ystäväni on tulossa kuvaamaan ostoksia, sillä niitä tuli taasen jonkin verran tehdyksi. En tiedä ketä moinen kiinnostaa, mutta kaikkea pitää kokeilla blogia elävöittämään :)

Nyt pitäisi palata arkeen, huomenna seitsemän asiakkaan rutistuksella aloitetaan. Univelkaa on, sillä matkustusyönä nukuin vasta kotona muutaman tunnin ja viime yönäkin uni oli kadoksissa, vaikka väsytti suunnattomasti. Kanarialla vikana yönä valvoimme lähes aamuun, joten olo on vieläkin aika uupunut. Saunassakaan ei kovin kauaa jaksanut löylytellä. Nyt on tee hautumassa, joten pienen iltapalan aika.

Kävimme avokin kanssa tänään kiropraktikolla ja molemmilla yläselät juntturassa. Ehkäpä koneessa nuokkumisella aika iso syy moiseen. Itelläni lisäksi huono uintitekniikka(pää pinnalla miltein koko ajan), mutta eiköhän kroppakin taas aukene ja jumitukset lähde. Tosin eipä tämä tietokoneella kökkiminen asiaa edistä. Lauantaina ilmeisesti ystäväpariskunta tulee meille ja saadaan olla heille harjotusasiakkaina kalevalaisessa jäsenkorjauksessa ja sen ensinmmäisen kurssiviikonlopun
oppien mukaisesti, joten mielenkiintoisia kokemuksia luvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti