sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Kahden endorfiinin päivä

Meidän kotisalilla hiki haisi ja ilman kosteusprosentti oli varmana.... Noh, aikas paljon kun avokin kanssa siellä alkuillasta treenasimme. Mun treeniä haittasi huonovointisuus, mutta sitkistelin tunnin treenin. Kahvakuulalla kahdenkäden ja yhdenkäden heilautuksia, heilautuksia kahdella kuulalla, pystypunnerrusta, kulmasoutua, hauiskääntöä jne. Heilautuksissa syke nousi ihanasti ja vatsa ilmaisi olemassa olonsa vastalausein. Jouduinkin juoksemaan hotellihelpotuksessa, joka tietysti vähän häiritsi treeniä. Ei ole ensinmäinen kerta kun vatsa reakoi kahvakuulatreeniin. Olo ei ollut kovin endorfiininen vasta kuin jonkin aikaa treenin jälkeen. Oli ihanaa istua takapihalla mansikoita syöden. Ja vaikka treeni takkusikin huonovointisuuden vuoksi olen erittäin tyytyväinen etten luovuttanut kesken, ja että tuli ylipäätään treenatuksi. Huonovointisuus saattoi johtua myös liian vähäisestä nestetankkauksesta tai syömästäni kalasta ja bataatista. Ruokailusta oli tosin toista tuntia aikaa, mutta olen huomannut ennenkin kahvakuulailussa olevan aika tarkkaa mitä syö ennen treeniä ja miten paljon.

Treenin jä lkeen koin suurta onnistumisen riemua. Tein tilauksen Dermoshoppiin. Aikaisemmin sieltä on saanut tuotteet myös laskulla, nyt ei saanut, joten verkkopankkiin. Mulla on ollut vasta jonkin aikaa avainlukulista pisteillä, joten en ole aikaisemmin täysin itsenäisesti verkkopankkia käyttänyt. Yleensä avustajani hoitaa laskut ja muun rahaliikenteen. Joskus olen maksanut jotain niin, että hän on vierestä katsonut homman onnistuvan. Nyt jännitti vähän, mutta kaikki onnistui hienosti. Ei ole itsestään selvää, että saa tuon avainlukulistan pisteillä. Pitkään luulin omassakin pankissa sellaisen olevan mahdotonta. Kuulin kuitenkin, että sellaisen saa kun tarpeeksi vaatii. Meninkin asennoituneena taistelemaan asiasta konttoriin. Yllätys olikin todella suuri ja positiivinen kun pankkivirkailija esitettyäni asian sanoi hakevansa listan minulle varastosta. Kiitin häntä hyvästä palvelusta. Kerroin varautuneeni siihen, että joudun selittämään asiaa juurtajaksaen tms. Hän naureskeli ja sanoi, että he ovat tilanneet keskuskonttorilta niitä varmuuden vuoksi, että aina joskus joku niitä kysyy. Tuosta tuli tosi iloinen ja hyvä fiilis. Ja itsenäisestä toimimisesta vielä mahtavempi olo.

Tänään siis kaksi syytä endorfiiniin, vaikka talviturkki jäi yhä heittämättä. Toivottavasti alkavalla viikolla pääsen myös uimaan, se kuuluu niin kesään! Huomisaamuna kuitenkin lomalaisia hieromaan kuuden asiakkaan verran. Enpä ole siis pahoillani, jos sää hivenen viilenee kuten on ennustettu.

5 kommenttia:

 1. Mulla ei taas tunnu olevan kahvakuulan kanssa "mitään merkitystä" miten on syönyt ja koska, kunhan nyt jotain on tankannut. Kun taas juoksun kanssa mulla on tosi tarkka juoksun aloittamisen ajoitus pitää osua 30min sisälle tiettyyn aikaan, tai ei tuu koko touhusta mitään :D
  Mutta niin se vaan on, että ollaan kaikki erilaisia, ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

  Hienoa että pankkihommat onnistuivat!
  :)

  VastaaPoista
 2. Näin se menee, olemme erilaisia! Siksipä on aina niin tärkeää oppia kuuntelemaan juuri omaa kroppaansa niin syömisissä kuin liikkumisissakin. Ja kun täällä jakaa kokemuksiaan voi saada uusia vinkkejä mitä kokeilla toimiiko itsellä. Aikas mahtavaa!

  VastaaPoista
 3. Minuakin on alkanut kiinnostaa tuo kahvakuulatreenaaminen. Mistähän saisi hyvän, mutta kohtuuhintaisen kahvakuulan ostettua Keski-Uudenmaan tai pääkaupunkiseuden alueelta? En ole vielä ehtinyt oikein perhtyä aiheeseen. Sitähän voisi harrastaa ulkosallakin, voisi olla hyvä laji meikäläisellekin.

  Mukavaa, että konttorikäyntisi sujui noin hienosti! :)

  VastaaPoista
 4. Mustikkatyttö: Kannattaa ostaa rautaa oleva kahvakuula. Niitä saa mun mielestä mm. Prismoista ja urheiluliikkeistä. Meidän kahvakuulat on tilattu jostain nettikaupasta mistä avokkini treenivälineitä tilailee. Olikohan se joku Suomen.... voima... Ei, en muista...

  VastaaPoista