perjantai 15. heinäkuuta 2011

Shoppailupäivä


Nyt mulla on uusia mekkoja, jeeeee!!!! Shoppailtua tuli tuntitolkulla ja aluksi tuntui ettei löydy mitään. Lähdin ostamaan kesämekkoja. Noh, kyllä kukkakuosia riitti, riitti myös mekkoja missä yläosa kovin pieni ja meikäläisen jättirinnoille ihan mahdottomia. EI! EI!!! Löysin kuitenkin Espritin farkkumekon, joka ei nyt hellemekko, mutta monikäyttönen. Ohutta farkkukangasta pienillä hihoilla. Ostin myös tummemman farkkutunikan, nahkavyön. Seppälästä löyty peruspuuvillamekkoja. Toinen on musta, jonka alaosassa pieniä vaaleita kukkia, ei kuitenkaan mummokuosia. ja toinen on sininen, jossa alareunassa himpun pitsiä ja kuvioina auringonkukkia, ellen nyt ihan vikaan muista :D Katottiin päivän aikana miljoonaa mekkoa, joten... Ostin mekkoihin sopivat vyöt. Siniseen sinisen kuminauhaleveän vyön ja mustaan mustan kapean nahkavyön, jossa pieni rusetti. Toisena vaihtiksena oli vyö, jossa tikattu reuna ja isompi rusetti. Avustajani kuvaili tikattua vyötä maskuliinisemmaksi ja tuo minkä ostin on tyttömäisempi... Sinisessä mekossa rintojen kohdalla on pienenpieni kireä kohta, joten mekko olisi täydellinen ehkä n. 2 kg laihempana, joten Azoreille tavotetta!!! Andiaamosta löysin Tenbointsin sandaalit, jotka täyttävät kutakuinkin kriterini: pehmeät pohja, nahkaa, hyvät jalassa, avonaiset, takana takaremmi... Saas nähdä tuliko hyvä vai huono ostos. Niin ja korkoa ei saa olla paljoa, mutta pitää olla vähän :D Väriltään kengät on ruskeat ja solmitaan nahkanauhoin jalan päältä kiinni. Kenkien suhteen oli tuuriakin, olivat tarjouksessa kuten myös ostamani nahkavyö housuihin. Ja taisipa joku mekoistakin olla edullisemmin saatavilla.
Avokki antoi oman listansa. Lifesta haettiin c-vitamiinia ja monivitamiinitableteita, Ruohonjuuresta Macajauhoa. Sieltä ostin myös luomukauraleipää ja savupalvikinkkua.  Ja vielä ennen kotiutumista ruokakauppaan. Avokki halusi ruuaksi pitsaa, johon tuli mm. pekonia, kanaa, ananasta, tomaattia, paprikaa, juustoa... Tehtiin siis kolmea eri pitsaa... Ite syön todella vähän ja harvoin pitsaa. En välitä erityisemmin edes itse tehdystäkään... Joo, ja avustajan kanssa käytiin kiinalaisessa roskaluokalassa... Ruoka oli ihan sen oloista kun se olisi kaadettu jostain säilykepurkista lautaselle :( Noh, kyllä sen söi kun alkoi olla suden nälkä, mutta todettava on ettei ne hiilarit oikein pidä mun nälkää. Riisiä oli nimittäin annoksessa kyllä yllinkyllin. Aikasemmin viikolla valittelin nälkää kohtuu pian syötyäni lasagnea pienen annoksen. Eli, taidanpa pysytellä valitsemallani tiellä, salaatteja, salaatteja ja lihaa, kanaa, kalaa... Grilliin ostettiinkin taasen bataattia, kesäkurpitsaa, paprikaa ja sipulia. Tuo bataatti on kyllä aikas hiilaripitoista, mutta ah, niin herkullista :D
Ja nyt on sitten Azoreiden matka maksettu ja tasan kuukausi lähtöön. Matkan hintaan oli lisätty vielä polttoainelisä 49 euroa per turpa. Öljyn hinta kuulemma kallistunut. Huijausta sanon minä, rahastusta... Noh, köyhdyimmepä vielä vähän enemmän :D Mutta tuota matkaa odotetaan! Nyt kuitenkin on viikonloppu, ihanaa! Relataan oikein kunnolla, jotta taas jaksetaan ahertaa ensi viikolla lomalaisten parissa.
    

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa tosi kivalta päivältä! Ja tsemppiä tavoitteeseen, toivottavasti tulee hyvä matka. Aika jännää, että lisäsivät vielä polttoainelisiä... En tiennyt, että noinkin tehdään.

    VastaaPoista
  2. Oon joskus kuullut polttoainelisistä, mutta että niitä lisätään jälkikäteen hintaan. Valmismatkaehdoissa kuitenkin todetaan, että matkan järjestäjällä on oikeus tehdä hinnan korotus, jos se koskee matkustamisen kuluja. Silti, aika paksua ja ärsyttävää.

    VastaaPoista