keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Kolmet treffit samalle päivää

Eilen ei ollut töitä, joten mulla oli kolmet treffit :D

Aamupäivän vietin
Liiolii-blogin kirjoittajan kanssa. Lumikenkäilimme reilun tunnin räntäsateessa Harmaakuonon kirmaillessa ja lumesta nauttiessa lähituntumassamme.
 Nollakelissä tuli lämmin, vaikka pukeuduinkin kevyttoppahousuihin. Yllättävän vähän pellolla lumi upotti.

Kenkäilyn jälkeen istahdimme keittolounaalle (tuorejuusto-paprikakeitto) ja Harmaakuono keräsi ihailuja ja muutamat puolikielletyt rapsutuksetkin :D

Lumikenkäilemästä siirryin opettelemaan kantapään tekoa. Kaveri oli pyytänyt vasen kätisen sukulaisensa minua neuvomaan ja pääsinkin miltein kavennuksiin asti. Opettelin kantapään tekemään vahvistettuna, eli puolipatentilla (*1s neulomatta, 1o,*)- Toinen puikko aloitetaan neulomalla oikea, ja näin saadaan reunasilmukat neulomattomiksi. Mulla siis puikollansa 12s. Sukka käännetään ja neulotaan molemmat puikot nurjaa. Kaksi muuta puikollista on odottamassa ja niiden päihin laitoin tulpat, jotta silmukat ei karkaa :D Tuon kantalapun sain lähes valmiiksi, ja seuraavaan sukkasessioon on pari viikkoa. Sitä ennen ehdin varmastikin tekemään toiseen sukkaan vartta.

Iltapäivä meni nopsaan ja oli aika siirtyä kolmansille treffeille :D Silmukkasiskon ja ystäväni kanssa käytiin ostamassa mulle 8mm 60cm pyöröpuikon, jotta pääsen neulomaan Novitan sivuilta löytyneen ohjeen mukaan joustinneulebochoa. Ostin Yönsinisen Teddy-langan kaveriksi  Punaliila-Teddyä. Ajattelin, että saan vähän bonchoon väriä.  Ja heräteostona mukaan lähti 12mm pyöröpuikko. Samalla ystävän kanssa tuli rupateltua ja kuulumisia vaihdettua.

Eilinen oli mukava ja toimelias päivä; liikuntaa ja neulomista kera hyvien ihmisten<3 p="">
Muistakaahan käydä osallistumassa arvontaan!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti