tiistai 29. tammikuuta 2013

Hepa arpoo

Tämä on 301. postaukseni ja blogilla on ikää 2v ja karvan auki 6kk. Näyttökertoja lähes 26.800 ja rekisteröityneitä lukijoita 42.
Kiitos teille kaikille!

On arvonnan aika ja olen päättänyt arpoa kaksi asiaa:


Tummanvihreä kaulahuivi Sublime 96% merino 4%nylon 30astetta hienopesu puikot5 ½
Leveys 35 silmukkaa, puikot 6mm
1 ja 2 kerros: *1o, 1n, 1o* kerros loppuun
3 ja 4 kerros: 35o


Toinen arvonnan kohde (valitettavasti ei ole kuvaa) on Opaskoiravuosikirja 2012.
Kirjassa opaskoiran käyttäjien tarinoita, kokemuksia koiran kanssa liikkumisesta, henkilökuvia opaskoirien parissa työskentelevistä ihmisistä jne.  Kirja on Opaskoirayhdistyksen varainhankintatuote.

Palkinnot valikoitui minulle tärkeistä asioista. Käsitöistä on noussut minulle todella tärkeä ja ihana harrastus. Opaskoira on taas huikea apuri liikkumiseen ja siksi myös opaskoiriin liittyvät asiat ovat lähellä sydäntäni.

Arvontaan osallistuminen:
Kirjoita tämän postauksen kommentteihin suosikkisi postauksistani (1 arpalippu), kerro aihe mistä haluaisit postaukseni lukea tai heitä kysymys mihin haluat minulta vastauksen (1 arpalippu), linkitä tämä arvonta omaan blogiisi ja jätä minulle "jälki" linkityksestä (1 arpalippu)
Voit saada kolme arpalippua ja jos olet uusi lukija ja rekisteröidyt lukijaksi sinun on mahdollisuus napata neljäs arpalippu plakkariisi :D
Ja kerrothan kumman arvontaan osallistut!

 Arvontaan voi osallistua 9.2. klo 22.00 saakka!
Tuolloin blogini täyttää 2.5v<3 p="">
Eipä muuta kuin osallistukaa ja kerätkää arpalippuja itsellenne :D

9 kommenttia:

 1. No osallistutaanpas! Kolmella arvalla mukana. Vaikea valita palkinnoista, mutta tarvitsen kaulahuivin ja tuo näyttää ihanalta! Joten jos onni potkii, niin huivi, kiitos.

  Suosikkipostaustakin on vaikea valita, mutta valkkaan tämän kesäisestä mökkeilystä ja lomailusta kertovan postauksen, koska siinä on vaikka mitä kivaa juttua ja ihana lomatunnelma.
  http://yritysjaharrastaminen.blogspot.fi/2011/08/mokkiviikko-luonnosta-ja-liikkumisesta.html

  No kysymys sitten sinulle: onko teillä kotona siistiä, löytyykö tavarat helposti? Viihdytkö kotona vai oletko mielummin "reissussa"? (Itse olen aikamoinen kotihiiri ja "kotoilija", mutta kotona on liian usein täysi kaaos.)

  Linkitän ja mainostan arvontaa postauksessa, jonka kohta riennän kirjoittamaan blogiini. :) Kiitos arvonnasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liiolii, arpalippusi on kuitattu ja kupissa valmiina :D

   Poista
 2. Käynpäs osallistumassa yhdellä lipulla, kun eihän noita kaulahuiveja nyt koskaan mulla voi liikaa olla. Opaskoirakirjaakin voi Karhu lukea, kun mä varmaankin pääsen käsiksi sen E-versioon.

  Eli osallistun kysymyksellä: Mistä tekemästäsi / saavuttamastasi asiasta olet erityisen ylpeä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karhuttaren arpalippu kupissa ja kysymys tallessa :D

   Poista
 3. Silmukka-Johanna osallistuu opaskoirakirjan arvontaan :) Ykki vie jokaisen sydämen joten lukisin mielelläni myös Ykin kuulumisia :) ps. Rapsutuksia Ykille :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rapsutukset menee perille ja arpalippu kupissa :D

   Poista
 4. Paprika osallistuu myös arvontaan.Opaskoirakirja olis kiinnostava.

  Tämä on niin hyvä blogi että todella vaikeaa valita yhtä postausta mut olkoon se kun Harmaakuono täytti 11v. ja pääsi koirauimalaan uimaan :)

  On tosi kiva lukea sun juttuja aina, niin rikkaasti ja monipuolisesti kirjotat ihan kaikesta mistä kirjotatkin.Ite tykkään myös liikunnasta ja neulomisesta :)

  VastaaPoista
 5. Hei Vaan Hepa!

  Luen satunnaisesti kirjoituksiasi ja silloin kyllä kahlaan läpi aina kaikki uudet tuotoksesi. Tietenkin olen kiinnostunut Harmaakuonon touhuista, johtuen siitä, että itse toimin oppaiden kanssa, kun he lomailevat luonani. Olen tästä joskus sinulle kommentoinutkin. Ihailen myös intoasi/kirjoituksiasi kunnosta,ruokavalioista ja terveydenhuollosta/hyvinvoinista. Itse yritän aina mutta olen enemmän niitä sitkutyyppejä kun pitäis olla TÄSSÄ ja NYT! Mutta sitten kun saan vauhdin päälle, niin se on mukavaa. Käsitöistä tykkäisin kanssa, mutta siinäkin olen sitku... Nyt odotan parhaillaan leikkaukseen menoa ja siksi en ota vastaan lomakoiriakaan. Mutta kun käsi on kunnossa, niin sitten alan tekemään käsitöitä/näperystä ym. pitkästä aikaa. Vein muuten koirakoululle kuusivuotiaan oppaan vuodenvaihteessa, Opasherra oli meillä minua lenkittämässä kaksi ja puoli kuukautta ja kyllä niihin aina kiintyy. Tämä koira oli omistajansa yhdestoista opaskoira. Nyt seuraan jännityksellä minkälaisen uuden koiran saat ja kuka on isä, koska reilu vuosi sitten minulla oli kaksi siitoskoiraa hoidossa ja niiden pennut alkavat olla kohta koulutuksessa ja valmiita töihin. Viime kesänä olisin saanut eläkkeelle jääneen koiran, mutta se ei sopinut minun aikatauluun juuri silloin. Harkinnan alla on myös peesarin homma, siinä olisi "pakko" liikkua ja olisi samalla hyödyksi toisille, mutta oppisinko peesarin hommat?
  Oot Hepa aika sissi ja esimerkkiä sinusta pitäisi kyllä monen ottaa. Vielä jos palaisin opaskoiriin, niin minun asiakkaaksi tuli vuosi sitten pieni poikavauva, joka on sokea. Lupasin äidille, että touhuan edelleen opaskoirien kanssa, että hekin saisivat sitten opaskoiran kun poika kasvaa aikuiseksi ja voi saada opaskoiran itselleen.
  Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paprika ja Päivi :D
   Kylläpä kehuja tuli roppakaupalla, kiitos niistä.
   Ja Päiville:
   Jos haluat kokeilla peesausta ihan kahdestaan, ota yhteyttä. Siis tarkotan ettei heti tarvitse lähteä johonkin tapahtumaan tai kerhotilaisuuteen. Voidaan tutustua juttuun muuten. Olen parin ihmisen kanssa vuosien varrella käynyt kävelyllä ja he ovat saaneet kokeilla peesausta.
   Toivottavasti käsileikkauksesi menee hyvin ja kuntoudut nopeaan.

   Kiitos kaikille osallistuneille, arontaan osallistumisaika on päättynyt :D

   Poista