keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Osta lahjaksi tai ilahduta itseäsi itse tehdyillä tuotteilla

Ensinmmäistä kertaa julkaisen postauksen, jossa esittelen myynnissä olevia käsitöitäni. Tarkoitus ei kuitenkaan ole, että blogissa julkaisisin kovin useasti tällaisia postauksia. Palautetta risuineen ja ruusuineen otan mielelläni vastaan, mutta rakentavassa hengessä :) Toivottavasti en saa tällä teitä lukijani katoamaan.

Joka tapauksessa joulu lähestyy ja on aika itse kunkin miettiä mitä sinne pukin konttiin sujauttaa, miten muistaa läheisimpiään ja ystäviään. Kaupat ovat täynnänsä tavaraa jos jonkinlaista, mutta voisiko olla vaihtoehto ostaa jotain uniikkia ja itse tehtyä.

Tuotteiden hintoihin lisätään postikulut. Jos jokin käsin tehty työ herättää mielenkiintosi Ota yhteyttä-sivulta löydät yhteystietoni. Kannattaa myös vilasta toista sivua Heidin myytävät käsityöt. Sinne päivittelen tuotteita aika-ajoin.

Keraaminen kynttilälyhty, jonka tekovaiheista on ollut blogipostauksia talvella 2016, löytyy tunnisteilla käsityöt ja keramiikka
Hinta 30 €
aaltoilevan reunan korkeus 11–14 cm, halkaisija 10–11 cm

Sydänkori vihreillä helmillä 20 € (ensi viikolla valmistuu vastaava taivaan sinisin helmin)

Lasihelmikoru, jossa mm. sateenkaarihelmiä 10€

lila keramiikkakukkariipus 10 €

musta-vihreä kolmiohuivi 25 € sopii myös villa-allergikolle

Kokosin tähän postaukseen eri töitäni mitä tuolla Heidin myytävät käsityöt-sivulla on. Kannattaa siis katsoa molemmat :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti