perjantai 30. syyskuuta 2011

Yhteenvetoa syyskuulta ja tavotteita lokakuulle

Eikös perjantai-ilta ole ihan loistavaa aikaa käydä analysoimaan/tilastoimaan kulunutta kuukautta?

Paino
1.9. 69.6 kg
30.9. 68.7 kg
Miinusta HUIKEAT 900 g
Paino korkeimmillaan 5.9. 70.1 kg
”Viralliset” punnituspäivät ovat olleet maanantait ja torstai sekä kuun eka ja vika päivät. Paino on kahdesti alkanut seiskalla ja se toinen kerta oli 15.9 jolloin saatiin tasaluku 70 kg. Muutoin ollaan pysytty alle tuon rajan ja hivuteltu ihanasti tuota 69 alitusta. Se ei ollut se mitä tavoittelin, tavoittelin painavani tänään alle 68 kg, mutta iloitsen ehdottomasti siitä, että selvää laskua on tapahtunut.

Liikuntahaasteeseen sain 16 merkintää. En ole ihan tyytyväinen, toivoin pääseväni yli 20 suoritukseen. Masisteluviikko näkyy tässä valitettavasti. Lenkkikilometrejä tuli taitetuksi 60 km. Siihen ei ole laskettu lyhyitä tai kovin hitaita lenkkejä laisinkaan. Lokakuussa toivon kilometrien nousevan selvästi. Ajallisesti lenkkeihin kulutin 11 h 10 min.

Valitettavasti uinti ei toteutunut niin säännöllisesti kuin ajattelin. Kahden uintikerran jälkeen on tullut taukoa, mutta josko asia ensi viikolla korjaantuisi. Noilla kahdella kerralla matkaa yhteensä tuli 2600 m ja aikaa kului 2 h 15 min.

Joogassa kävin kuukauden aikana kolmasti. Viikko sitten en kerta kaikkiaan jaksanut lähteä parin tunnin yöunilla. Joogattu on siis 4 h 30 min tässä kuussa :D Lihaskuntotreenit jäi liian vähälle, ainoastaan kahteen kertaan. Niihin kertoihin aikaa sain kulumaan 110 min. Toinen oli kyykkypainotteinen ja toinen yläkropan treenausta. Lisäks kertaalleen polkaisin 75 min spinningtreenin ja vietin ihanat 90 min hevosen selässä syyssäästä nauttien. Jos oikein pikaisesti päässäni laskeskelen liikuntatunteja syyskuussa 22 h 30 min, joten lokakuussatuo ylittyköön!

Lokakuussa Liikuntahaasteeseen on tultava enemmän kuin 16 merkintää, liikuntatuntien on noustava yli 25:een ja painon pudottava alle 67.5 kg, joten näillä tavotteilla eteenpäin.

2 kommenttia:

  1. Mielestäni voit olla oikein tyytyväinen 16 liikuntakertaan!!!! Alavireisenä se on todella hieno saavutus.

    VastaaPoista
  2. Taina
    Olet varmasti ihan oikeassa.
    Sitä vaan jotenkin aina haluaa enemmän mitä on onnistunut toteuttamaan :D

    VastaaPoista