sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Paljastuksia: Vastaukset 25 esitettyyn kysymykseen

Tämä kysely löytyi Toppahapan ja Blueberryn blogeista, ja Blueberrylle kommentoidessa ”lupasin/uhkasin” vastailla kysymyksiin itsekin blogini saatua 10 lukijaa. Ja nyt teitä on tuo täysi KYMPPI! Tervetuloa kaikille! On siis aika lunastaa lupaukseni, joten tässä vastaukseni kyselyyn.

1. Kolme viimmeistä ostostani..
Avokki kävi juhannuksen alla ruokakaupassa, joten mun viimesimmät ostokset on keskiviikolta. Thehuoneessa shoppasin kolmea eri teetä. Tunnustaudun teefriikiksi. Nyt ostin mm. vihreää teetä, jossa karpaloita ja vadelmaa, kiinalaista vahvaa mustaa teetä sekä valkoisen ja vihreän teen sekoitusta. Jos kolmesta teestä ”puristetaan” vain yksi ostos tee, mukaan voin listata kapripituiset juoksuhousut ja kolme paria varrettomia sukkia :D

2. Isoin julkkis jonka puhelinnumero löytyy kännykästäni
Taidetaan nimet pitää omana tietona, mutta menee vammaisurheilun puolelle :D

3. Viimmeksi Googlasin..
Kreikan saaria, jotka oli ennen Azoreiden ”löytymistä” yhtenä lomakohdevaihtoehtona. Ne kuitenkin kalpeni Azorien myötä :)

4. Kaikkien aikojen huonoin ostokseni...
Vaikea sanoa mikä nyt olisi kaikkien aikojen huonoin, mutta varmasti pettymyksiä on tullut tai on jäänyt kaapin perukoille käyttämättömänä. Joihinkin vaatteisiin ei vaan ”kiinny”, vaikka mitään vikaa ei olisikaan. Ei vaan nappaa... :D

5. käsilaukussani on juuri tällähetkellä..
Rahapussi, korttikotelot(kauppojen asiakaskortteja), nenäliinapakkaus, kotiavaimet, Ruistempovälipalapussi, Vihreätee-energiajuoma, Mango-energiapatukka, eka sidos Patrik Borgmannin kirjasta Rentoa painonhallintaa sekä mp3-soitin työkenkiä unohtamatta. Aamulla sujautan mukaan vielä puhelimen. Olen pakannut siis jo tavarani huomiselle hierontakeikalle ja laukku on iso nahkainen olkalaukku :D Sinne mahtuu hyvin kengätkin muovipussissa, sidos kirjaa jne. En kuitenkaan jatkuvasti kanna tuollasta määrää tavaraa mukanani... Mut puhelin, rahat, avaimet on niitä useimmiten mukana kulkevia asioita. Nyt tarvii olla tuo soitin muistiinpanoja varten ja luettavaa, jos iskee ylimääräsiä taukoja.

6.suosikkikatuni koko maailmassa..
No hoh-hoh... Ei kyllä aavistustakaan :D

7. Tyypillisin asuni..
Riippuu niin tilanteesta... Lekkarit ja oikeanlaisella leikkauksella oleva tunika. Suora/laatikkomalli ei käy. Sellaisessa näytän säkkiin pukeutuneelta kammotukselta. Oikealinjainen asu saa hyväksynnän. Housuissa paljon mustaa, tunikoissa sinistä eri sävyissä, turkoosia. Lenkkeillessä lenkkivarustus, joskus viileämmällä säällä farkut ja pusero. Helteellä shortsit, toppi tai teepaita, joskus hellemekko.

8. Hienoin/Kallein ostokseni on..
Kyllä se on ehdottomasti oma asunto, jossa tälläkin hetkellä asun.

9. Olen riippuvainen...
En haluaisi olla mistään riippuvainen, mutta kyllä jos puhelimestani otettaisiin ruudunlukuohjelma pois, tai tästä tietokoneelta... elämä muuttuisi aika helvetilliseksi. Ajatelkaapa vaikka niin, että teillä olisi puhelin tai tietokone, mutta näyttö pimeänä :( Olenko siis riippuvainen tietokoneesta ja puhelimesta... Kyllä tämä tietokone mahdollistaa apuvälineineen niin paljon, että vastaus on KYLLÄ!

10. Tyylini kuvailtuna kolmella sanalla..
Rento, hillitty, tavis ;)

11. Jos saisin loppuelämäni shoppailla vain yhdessä putiikissa?
Aika paha... Pakko kai vastata jokin iso tavaratalo, josta löytyy kaikki mahdollinen. Mieleni tekisi kirjoittaa joko Hyvinvoinnin verkkokauppa tai Ruohonjuuri, mutta kummastakaan ei toistaseksi saa erityisemmin vaatteita. Tosin Hyvinvoinnin verkkokaupan tuotteita tänään selatessa löysin lasten koossa olevia luomupuuvillapaitoja. Mut ehkä se olis Prisma tai vastaava, jos olis pakko... Onneks ei ole :)

12. En ole ikinä ostanut mitään..
Hm... vähän omituinen kysymys, mutta en ole ostanut autoa, purjevenettä, polkupyörää, oopperaesitykseen lippuja, matkaa Afrikkaan, huumeita, masennuslääkkeitä, käsirautoja, asetta... Jokohan riittäs???

13. Parhaat outlet-löydöt teen ehdottomasti.. Hm...
Enpä oikein tiedä

14. Jos saisin periä jonkun koko garderobin.. Eipä väliä, taitasin myydä eteen päin

15. Seuraava suuri hankintani on..
Hankintalistalla ei ole mitään isompaa, vähän harkittu spinningpyörän uusimista. Se on kuitenkin vasta harkintaasteen hyvin alkuvaiheessa :D

16. Tyyli-ikonini on.. Mitäs hittoa sellasella teen? Mulla on mun tyyli ja muilla taas omansa :O

17. Kenkävalikoimassani on aivan liian vähän..
Mulla kenkiä on aika paljon, joten tähän ei pitäisi laittaa mitään... mutta, hyvät sandaalit, jotka ei aiheuta rakkoja olis kivat... Mun jaloilla se vaan taitaa olla mahdottomuus...

18. Unelmieni laukku on.. Musta olkalaukku kokoluokkaa a4, jossa päällä pari pienempää taskua. Mulla on sellanen Addun olkalaukku Barceloonasta ostettuna, se on aika täydellinen. Ja taas tietysti riippuu tilanteesta. Tuo mun nahka”säkki”laukku on myös ihana :D

19. käytän kuukaudessa vaate- yms. shoppailuun..
Riippuu kuukaudesta, tarpeesta. Useesti ostan enempi kerrallaan ja sitten menee kuukausia ettei tarvii ostoksia juurikaan tehdä.

20. Verkossa shoppailen mieluiten..
Dermoshop ja Hyvinvoinnin tavaratalo-verkkokauppa. Ylipäätään nettikaupat joissa on helppoa liikkua ruudunluvun avulla, ja joissa tuotteista kerrotaan kunnolla. Tuo Hyvinvoinni.fi on siitä erittäin mahtava ostospaikka, kun voi lueskella tuotteiden ainesosista, osasta käyttöohjeitakin jne. Dermoshopissa sama homma.

21. Suosikkimuotiblogini on..
Hm... Ei vois vähempää kiinnostaa! En siis seuraa en nyt enkä varmasti myöhemminkään :)

22. Olen kauneimmillani.. Sitä pitää kysyä joltain muulta, vaikka avokiltani :)

23. Makutuomarinani toimii.. Itseni lisäksi pitkäaikainen avustajani

24. Hiukseni ovat.. Lyhyet ja värjätyt

25. Toiveammattini on.. Kaippa se on se mitä työksenikin teen

2 kommenttia:

  1. Sun blogin nimestä puuttuu i. Pitäis lukea endorfiinista. Tuli vaan mieleeni, kun et puhesyntikalla välttämäti kuule sitä.

    VastaaPoista
  2. No kappas perkule, täytyy korjata! Kiitos! Antakaa vaan palautetta jatkossakin, jos jotain mokia/vikoja löydätte!

    VastaaPoista