tag:blogger.com,1999:blog-4682528844236430226.post4341162951631595793..comments2023-05-25T12:05:31.824+03:00Comments on Endorfiinista voimaa: Valmismarinoidut vs marinoimattomat tuotteetHeidihttp://www.blogger.com/profile/11715616041021648028noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4682528844236430226.post-13173974324756865182011-08-28T15:53:57.769+03:002011-08-28T15:53:57.769+03:00Helios, nyt juuri maustoin broilerin rintafileet o...Helios, nyt juuri maustoin broilerin rintafileet oliiviöljyllä, valkosipulilla, lirauksella sitruunanmehua ja kuivayrttisekoituksella, jossa mm. oreganoa ja tinjamia. Ja sit laitoin Azoreilta ostamaani paprikamausteseosta. Tuoksu on ainakin taivaallinen. Valkosipuliperunoihin kermaa, valkosipulia, suolaa ja juustoa. Tulee miljoonasti parempaa kuin kaupan valkosipuliperunoista :D Kyllä ite kokkaamalla saa parempaa ja laadukkaampaa ruokaa. <br />Toppis, sehän onkin niin mahtavaa kun ohjeita pystyy soveltamaan omien tarpeidensa mukaan. Itekin täytyy joskus testata tuota jugurttimarinadia. Nyt ei ollu vaan aineita siihen. Ajatuskin marinadeilla lihan vanhuuden peittely on todella karmiva/yököttävä.Heidihttps://www.blogger.com/profile/11715616041021648028noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4682528844236430226.post-73036203560496200812011-08-28T12:04:07.581+03:002011-08-28T12:04:07.581+03:00Mä en kans käytä enää ollenkaan marinoituja sotkuj...Mä en kans käytä enää ollenkaan marinoituja sotkuja. Se lihan vanhentuneen hajun peittely-uutinen vuosia sitten sai mut opettelemaan maustamisen itse.<br /><br />Pitää kokeilla tuota sun marinadi-ohjetta siten, että jätän rypsiöljyn pois, koska en käytä käytännössä ollenkaan kasvirasvoja. Mutta pitää säveltää :)Toppahapahttps://www.blogger.com/profile/09094162057038301635noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4682528844236430226.post-65878332503722582842011-08-28T03:22:57.584+03:002011-08-28T03:22:57.584+03:00Hyvä teksti. Herättää kyllä ajatuksia mitä meille ...Hyvä teksti. Herättää kyllä ajatuksia mitä meille kuluttajille kaupataan ja sekö on oikeasti terveellistä. Itse olin vannoutunut marinoitujen lihojen kuluttaja, kunnes työkaveri valisti, että hänen keittiössä näitä ei kuules käytetä ja perusteli hieman. Kävi niin, että sen jälkeen olen ostanut vain äärimmäisessä hädässä marinoitua lihaa. Maustamista harjoittelen, mönkään menee välillä ja valkosipun käyttö on karannut käsistä... mutta tiedänpä kuitenkin mitä olen laittanut ja mitä suusta menee alas.<br /><br />Jakamasi marinadiohje kuulostaa hyvältä, taidanpa ottaa vinkistä vaarin ja kokeilla.<br /><br />t. HeliosAnonymousnoreply@blogger.com